KEYLOGGER

0
2535

Pentru a inregistra tot ce se intampla la PC puteti utiliza un soft special sau componente hardware. Dar,  pentru ca activitatea unui soft se poate bloca folosind un alt soft, varianta hardware prezinta siguranta in utilizare. In cazul in care se doreste monitorizarea tuturor caracterelor ce au fost introduse de la tastatura, puteti utiliza componente de marimea unei mufe de tip PS2 sau USB ce vor fi conectate intre mufa tastaturii si mufa device-ului respectiv.

Keylogger

Keylogger – doar pentru caractere

Keylogger-ul pentru caractere detine memorie interna si nu necesita soft special pentru acces; in momentul in care scoateti mufa de la tastatura acesta se va comporta ca o memorie flash si puteti accesa toate evenimentele memorate (conversatii, parole, orice eveniment de tip text).

Uneori caracterele nu sunt de ajuns si astfel ajungem la utilizarea unui keylogger Motion; acesta este un keylogger ce se instaleaza intre mufa video a sistemului si mufa oricarui dispozitiv de redare video compatibil (monitor VGA, SmartTV etc.) si de fiecare data cand imaginea de pe monitor se schimba va captura o imagine format JPG.

Keylogger

Keylogger Motion – doar pentru imagini

In functie de modul de utilizare si memoria interna a modulului keylogger se stabileste durata de inregistrare (ex: in mod office cu memorie interna de 2 Gb putem obtine 30 zile de inregistrare).

Pentru usurinta in utilizare modulul poate utiliza un soft, protejat prin utilizator si parola, care afiseaza imaginile in functie de intervale predefinite. Majoritatea dispozitivelor de monitorizare folosesc mufe de tip HDMI, Svideo sau VGA, ideale pentru supravegherea copiilor la PC sau oricarei aplicatii de acest gen.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


9 − = 5