AMPLIFICATOARE GSM

0
2578

Amplificatoarele GSM sunt echipamente destinate imbunatatirii semnalului de tip GSM oferit de operatorii de telefonie mobila.

In cazul in care doriti efectuarea unui apel si aveti intreruperi, se recomanda utilizarea unui astfel de echipament care va imbunatati calitatea semnalului si nu numai; utilizarea sa face ca toate echipamentele de telecomunicatii sa consume mai putina energie, astfel bateriile acestora va vor permite utilizare indelungata.

Echipamentele au fost concepute pentru utilizarea lor in pivnite, cladiri cu pereti foarte grosi, hale industriale etc. fiind dotate cu antene exterioare ce vor fi montate de preferat in locurile cele mai inalte ale cladirii sau in zone cu semnal. Antena interioara va fi montata in functie de caz; in majoritatea situatiilor se monteaza in mijlocul ariei ce urmeaza a fi amplificata.

In termini simpli, sunt echipamente Plug&Play ce functioneaza cu orice retea de telefonie din Europa acoperind suprafete de pana la 300 m² si pot fi utilizate la temperaturi cuprinse intre -25ºC si +50ºC.

Amplificatoare GSM

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


2 + = 8