Configurare serviciu EZVIZ pentru DVR-urile Hikvision

0
114895

EZVIZ reprezinta un portal de servicii video creat de Ezviz INC pentru aplicatiile de monitorizare video de dimensiuni reduse. Utilizatorii pot crea cu usurinta un cont EZIVZ,  inroleaza DVR-ul, iar apoi acesta poate fi accesat de la Distanta. Nu necesita cunsotiinte de retelistica gen port forward. Alarmele generate de DVR pot fi directionate automat prin serviciul de alarmare EZVIZ.

Principalii pasi de considerat pentru setarea unui astfel de serviciu sunt urmatorii:

  • Pregatiti DVR-ul pentru a putea fi accesat de serviciul EZVIZ. Accesati meniul principal a DVR-ului, navigati in meniu de configurare, setari reta si suboptiunea Extranet Access. Activati serviciul EZVIZ Cloud.

1

  • Pe cutia DVR-ului este trecut un cod de verificare. Acesta este folosit pentru garantarea comunicarii dintre DVR si a portalului EZVIZ. Daca lipseste de pe eticheta, atunci se va folosi codul implicit de conectare ABCDEF.

2

required fields

  • Verificati adresa de mail utilizata pentru crearea unui nou cont. Utilizati codul primit pentru a finaliza inregistrarea.

activation code

  • Instalati pluginul.

plugin

  • Accesati portalul EZVIZ  cu noul cont creat. Din sectiunea System Management, alegeti optiunea Device Management pentru a inregistra DVR-ul. Exista doua moduri disoponibile de inregistrare, unul automat, care scaneaza reteaua locala si afiseaza echipamentele compatibile cu serviciul EZVIZ, iar cea de-a doua modalitate o reprezinta adaugarea manuala.

 

add device

add 1

  • Selectati dispozitivul si adaugati-l. O fereatra de tipul pop-up va fi afisata, unde va trebui sa introduceti codul de verificare. E codul de garantare accesului la portal, trecut pe eticheta de pe cutia DVR-ului. In acest moment, DVR-ul a fost adaugat cu succes in noul cont EZVIZ.

LISTED CAMERAS

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 1 = 3