Noua serie de HDD-uri SkyHawk surveillance

0
1589

Anul acesta cei de la Seagate au lansat un nou brand de HDD-uri, mai exact seria de 10TB Guardian. Din aceasta serie fac parte HDD-urile BarraCuda, dedicate pentru PC-uri si gaming, extrem de rapide, versatile si rezistente, FireCuda, dedicate pentru PC-uri si gaming, este un SSHD extrem de rapid, IronWolf, dedicate pentru NAS-uri si nu in ultimul rand, SkyHawk, HDD-uri dedicate pentru aplicatii de monitorizare video.

Aceste drive-uri de 10TB sunt echipate cu tehonlogia MTC (multi-tier caching). O tehnologie inteligenta de caching pentru optimizarea performantei, AgileArray, permite optimizare performantei prin mecanisme de control a recuperarii, balansare duala a platanelor si managementul alimentarii.

   SkyHawk surveillance, special creat pentru NVR-uri si DVR-uri cu o functionare continua 24×7. Echipate cu firmwareul ImagePerfect, SkyHawk minimizeaza numarul de cadre pierdute fiind capabil sa inregistreze 90% din timp, restul de 10% fiind dedicat pentru procedurile de playback. Numarul maxim de camere gestionate este de 64 la o rezolutie HD.

Anual HDD-urile  de 10TB SkyHawk suporta scrieri de pana la 180TB. In comparatie cu HDD-urile de tip desktop acestea suporta scrieri de 3 ori mai mult. In situatia in care se pune problema unui transfer mai mare de 180TB/an, se recomanda utilizarea driverelor Enterprise.

Senzori de vibratii rotationali permit HDD-ului sa isi pastreze performantele in configurartia RAID si sisteme multi-disk, oferind clientilor posibilitatea extinderii capacitatii de stocare a NVR-urilor.

La toate acestea se adauga consumul redus si capacitatea de functionare intr-o gama de temperatura cuprinsa intre 0°C si 70°C.

Pe langa modelul de 10TB, exista si modele de 1, 2, 3, 4, 5, 6 si 8TB.

Segate ofera o garantie de 3 ani si un plan de Recuperare Date. Procesul de recuperare este unul extrem de rapid, datele fiind adesea restaurate in maxim 15 zile. Din acest punct de vedere Seagate, este un lider in industria de recuperare date, cu o rata de succes de 90%.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 3 = 11