Security Center a ajuns la versiunea 5.7

0
2076

Security Center, platforma unificata de la Genetec a ajuns la versiunea 5.7. Aceasta permite operatorilor automatizarea si protejarea a tot ceea ce inseamna securitate prin intermediul unor noi module si unelte inteligente. Rapoate vizuale care cuprind grafice dinamice permit operatorilor intelegerea cat mai buna a datelor, mai exact a evenimentelor si o actiune prompta la acestea.

InteligentaOperatorii pot fi notificati in timp real in conditiile in care, intrusi sau obiecte care pot genera pericol,  sunt detectate cu ajutorul analizei software KiwiVision. Aceasta solutie permite analiza si intelegerea fluxului de oameni sau vehicule precum si automatizarea unor taskuri de mentenanta. Pluginul de analiza video KiwiVision este integrat nativ in Security Center 5.7 spre deosebire de variantele anterioare. Acesta simplifica etapa de instalare si setare a Security Center.

Protejarea identitatii indivizilor care patrund in razele de actiune a camerelor video reprezinta un alt modul introdus de Genetec. In combinatie cu pluginul KiwiVision Privacy Protector sistemul anonimizeaza indivizii atat in fluxurile video live cat si in inregistrari. Practic acestia sunt mascati in intreaga scena monitorizata atat in exterior cat si in interior.

O unealta extrem de utila este cea de Cautare Rapida (Quick Search) printre inregistrari. Odata definita zona de interes, sistemul efectueaza cautare prin inregistrari in functie de activitatea din scena, returnand rezultate relevante pentru restrangerea timpului necesar in vederea efectuarii investigatiilor.

Eficienta fara limite

Security Center 5.7 permite operatorilor generarea de rapoarte si grafice dinamice pentru vizualizarea, interpretarea si intelegera datelor. Fie identificarea rapida a tiparelor sau detectarea neregularitatilor, operatorii sunt in contact si in control a evenimentelor monitorizate.

Operatorii pot activa functiile de nivele de amenintare prin intermediul aplicatiei mobile. Fie ca e vorba de un incendiu sau atac armat, sau orice alt tip de amenintare (setata si configurata in prealabil din Security Center), personalul calificat din teren poate modifica instant modul de functionare si de raspuns al sistemului. Aplicatia mobila este compatibila cu iOS si Security Center Mobile 4.1.

Managementul alarmelor si raspunsul sistemului la amenintari sunt suportate acum si de varianta web-client a Security Center. Operatorii pot monitoriza si gestiona in timp real alarmele precum si vizualiza statusul sistemului indiferent de pozitia acestora in retea sau internet.

Eliminare lacunelor din sistemul de monitorizare video

Cu ajutorul utilitarului Camera Coverage, operatorii pot verifica daca intregul perimetru este monitorizat si maximiza nivelul de securitate. In combinatie cu Plan Manager, acestia pot accesa campul vizual al fiecarei camere in parte. Odata identificate punctele slabe sau neacoperite video, se pot efectua modificari pentru extinderea acoperirii video a intregului sistem. Aceasta poate fi realizata fie prin schimbarea pozitiei camerelor sau prin adaugarea de noi camere in sistem.

Fortarea limitelor a sistemul de control acces de tipul enterprise

Operatorii pot crea date de acces mult mai eficient si utilizate prin intermediul aplicatiei HID Mobile Access. Aceste credentiale sunt create direct in Security Center, iar utilizatorii nu mai au nevoie de un card de acces fizic pentru accesul intr-un perimetru segregat. Aplicatia este compatibila cu dispozitivele care ruleaza Android si iOS si tehnologii BLE & NFC.

Prin intermediul sistemului de failover, date de control acces si video sunt intotdeauna disponibile. Avand serverele de control acces in permanenta online, operatorii pot monitoriza evenimentele de acest tip chiar si in conditii de defectiune a unui server primar.

Administratorii si operatorii Security Center pot gestiona tot mai multe dispozitive HID prin intermediul rolului Access Manager. Security Center Synergis suporta odata cu versiunea 5.7 pana la 250.000 de utilizatori in combinatie cu modulul Global Cardholder Management.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 2 = 5