Universul Casei Tale Timisoara 2013

0
1410

Universul Casei Tale reprezinta un eveniment ce are ca tinta sectorul constructiilor, amenajarilor, decoratiunilor, creativitatii  dar nu in ultimul rand sistemele de paza si protectie. Centrul Regional de Afaceri Timisoara va invita in acest weekend sa descoperiti  solutii practice, distribuitori si instalatori de sisteme inteligente pentru locuinta dumneavoastra.

Atractia targului, inca de la inceput a fost standul cu sisteme de monitorizeze si detectie, unde vizitatorii au avut la dispozitie diferite sisteme destinate sigurantei noastre. In cadrul standului au fost regasite sisteme de monitorizare de ultima generatie, video-interfonie, sisteme de protectie perimetrala, detectie si avertizare la incendiu,  dar si sisteme de avertizare la efractie.

     

 

“Piesa vedeta” a sistemelor antiefractie a fost tastatura Paradox TM50, avand display de 12,7 cm touchscreen, meniu cu pictograme, senzor de temperatura si posibilitate de incarcare date utilizand card de memorie.

Alaturi de TM50, sistemele Paradox au adus in fata vizitatorilor aplicatia IParadox, ce ofera utilizatorului control de la distanta asupra sistemului folosind modul de comunicare IP. Aplicatia este disponibila atat pentru Android cat si pentru IOS, oferind astfel control pe smartphone sau tableta.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 − = 2