Tot mai multă lume alege camerele de supraveghere wireless pentru siguranța casei

0
791

De-a lungul timpului, industria supravegherii video a cunoscut încercări și reușite de avansare a tehnologiilor pe care camerele le foloseau. Una dintre dezvoltările notabile ale acestei industrii o reprezintă camerele de supraveghere wireless.

Acestea au fost concepute, în primul rând, din dorința eliminării cablajului și în al doilea rând, din nevoia de adaptare la diferite medii și dorința producătorilor de a oferi consumatorilor soluții eficiente de supraveghere la costuri medii, ce dau dovadă de mai multă flexibilitate, dau posibilitatea instalării facile și pot fi controlate de la distanță.

În prezent, camerele de supraveghere wireless au devenit un prieten de încredere al omului ce dorește sa mențină proprietatea, mașina și familia în siguranță și nu dorește să lase portițe libere pentru eventuale infracțiuni.

Astăzi, camerele wireless fac mult mai multe decât făceau în momentul în care au fost scoase pe piață; ele îți vor fi alături cu alerte și notificări, pe baza detecției mișcării sau a altor funcții ce pot oferi detecția persoanelor străine, a comportamentelor suspecte, a animalelor sau a vehiculelor.

Oferă interconectivitate cu alte dispozitive de securitate pentru și mai multă integrare și flexibilitate în operare; vei avea posibilitatea să le integrezi într-un sistem Smart Home și vei putea să te joci cu funcțiile lor pentru ca totul să corespundă nevoilor și preferințelor tale.

Camerele de supraveghere wireless îți stau la dispozitie oricând, oricum și de oriunde, la apăsarea unui singur buton. Aplicațiile mobile intuitive îți vor da posibilitatea să configurezi și să controlezi camera ta wireless de oriunde te-ai afla, necesitănd doar o conexiune la internet. Mai multe tipuri de camere supraveghere wireless vei găsi la Spy Shop.

Camerele de supraveghere WiFi Dahua IMOU

“Enjoy smart life” (Bucură-te de viața smart) a fost motto-ul lansării seriei de produse IMOU de la Dahua.

IMOU, în trecut “Lechange”, se referă la sistemele business IoT 3 în 1 care combină serviciul Cloud IMOU, dispozitivele smart și tehnologiile inteligente. Această serie de produse se bazează pe planul HOC (Heart of city – Inima orașului) al Dahua, ce este susținut de capabilități full-sensing, full-intelligence, full-computing si full-ecosystem.

Lider în tehnologia supravegherii, Dahua s-a orientat mai mult spre conceptul de Smart Home, folosind camerele de supraveghere wireless IMOU. Misiunea lor este crearea momentelor fericite cu ajutorul IoT, a inteligenței tehnologiilor și a internetului.

Bazat pe 20 de ani de expertiză în tehnologia de supraveghere, IMOU are ca scop oferirea liniștii psihice tuturor consumatorilor lui. Gama de produse a câștigat teren de-a lungul timpului și a fost recunoscută de utilizatori ca oferind o experiență de viață simplă, sigură și smart.

Serviciul Cloud IMOU este susținut de infrastructura Microsoft și Amazon, prin urmare acesta poate funcționa cu Google Assistant, Alexa, IFTTT, alte dispozitive de la terțe părți și dă posibilitatea conectării în Cloud prin intermediul altor terțe conturi. De asemenea, acesta vine disponibil în 3 variante de planuri: 3, 7 și 30 de zile.

Dispozitivele lor oferă conectivitate WiFi prin intermediul undelor sonore și vin la pachet cu comunicare bidirecțională, folositoare în cazul în care copiii sau animalele de companie sunt singure acasa. De asemenea, această caracteristică vine la îndemână în momentul când ești plecat de acasă și observi persoane suspecte pe langă gospodărie; vei putea să le aduci la cunoștință faptul că aceștia sunt supravegheați, oprindu-i din drumul unei posibile infracțiuni.

De asemenea, majoritatea camerelor Dahua IMOU vor oferi notificări/alarme diverse precum declanșarea pe baza plânsetului unui copil sau sunetul unei ferestre sparte; în acel moment, tu vei primi instant o notificare în cadrul aplicației mobile și posibilitatea de a face ceva în privința asta, fie că este vorba despre comunicarea prin intermediul camerei, fie că este vorba despre alertarea autorităților.

Camerele lor exterioare vin cu un grad înalt de protecție contra intemperiilor, dar și rezistență sporită anti-vandal și demontare; pe lângă asta, cele mai multe camere de exterior au o sirenă și un proiector încorporate, ce vor fi declanșate în cazul unui comportament suspect ce poate devia rapid într-unul infracțional.

O altă caracteristică importantă a camerelor de exterior, în ce privește tipul bullet, este faptul că acestea au încorporate două antene MIMO; MIMO înseamnă Multiple Input Multiple Output, eliminând interferențele și păstrând semnalul la fel de puternic în cele mai dure condiții meteorologie. Nu va trebui să îți mai faci griji din cauza faptului că o ploaie torențială sau o ninsoare abundentă vor bruia semnalul camerei tale, imaginea va rămâne la fel de clară.

Printre tehnologiile folosite de aceasta, cele mai importante sunt Smart Tracking ce urmărește obiectele în mișcare din câmpul de vedere al camerei, comunicarea bidirecțională foarte folositoare în cazul în care ai copii mici sau animale de companie și vedere clară pe timp de noapte. O altă caracteristică demnă de a fi menționată este faptul că această cameră oferă modul Privacy; datorită formei camerei, acoperirea lentilelor acesteia este un lucru facil de făcut cu ajutorul aplicației mobile, pentru ca tu să ai oricand și oricum parte de intimitate completă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 3 = 5