Top camere de supraveghere pentru exterior pe care să le folosești la casa de la sat

0
1407

Vara e aici! Caldura mare, mon cher! Dacă iubești să-ți petreci weekend-ul cât mai departe de betoanele gri din capitală sau din alt oraș care se transformă într-un cuptor viu în timpul verii, atunci, cea mai bună opțiune este casa de la țară. Pentru cei norocoși care au un teren la sat și o căsuță frumos aranjată sezonul cald este o binecuvântare.

Dacă am înțeles ceva din ultimii doi ani este necesitatea întoarcerii la origini, așa că mulți și-au luat inima în dinți și au achiziționat un teren la țară. Alții mai norocoși au început deja să ameneajeze casa bătrânescă pe care nu au apreciat-o până acum. De aceea, este important, considerăm noi, să veghezi atent la gospădăria pe care ai construit-o, mai ales la sat. Astăzi îți prezentăm o listă utilă cu camere de supraveghere pe care să le utilizezi la exterior cu scopul de a-ți proteja mica lume minunată pe care ți-ai creat-o la țară.

1. Cameră de supraveghere exterior DAHUA HDCVI 2MP

Camera de supraveghere de la Dahua este construită pentru exterior și este de tip bulett. Rezoluția video este de 2 megapixeli. Lentila fixă de 3.6 mm îți permite un unghi vizual de 100° x 84° x 45° (diagonală x orizontală x verticală) pentru supravegherea obiectivelor dorite. Dispozitivul este dotat cu două LED-uri IR performante care oferă posibilitatea de a vizualiza imagini pe timp de noapte în alb-negru până la o distanță maximă de 80 metri. Tehnologia smart IR asigură uniformitatea luminozitații în modul Black-White, în condiții de luminozitate joasă. Această funcție Smart IR ajustează intensitatea LED-ului IR al camerei pentru a compensa distanța unui obiect și împiedică supraexpunerea când obiectul se îndreaptă spre camerî. Printre functiile speciale acesteia enumarăm: BLC, HLC, DWDR, AGC, 2DNR, zone private și de fog electronic.

Digital Wide Dynamic Range (DWDR) este utilizată de camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumină cu ajutorul software-ului avansat. Aceasta functionează captând două imagini cu expunere la lumini diferite, creând o alta imagine clară cu balans între lumină și întuneric.

2. Cameră de supraveghere exterior Dahua Starlight 5 MP

Îți prezentăm o altă camera Dahua, de data aceasta care prezintă funcția Starlight, destul de nouă pe piața de profil, dar cu o rezoluție extrem de înaltă de 5 megapixeli. Camera Color Dahua cu funcția Starlight îți oferă o imagine clară, bogată în detalii, chiar și în condiții de iluminare extrem de scăzută. Lentila fixă de 3.6 mm permite camerei să înregistreze la un unghi vizual generos pe diagonala de 111&deg. Pe timp de noapte, această cameră excelează având funcția Starlight, cu o diafragmă mare de F1.2, care captează mai multă lumină ambientală și un algoritm de procesare a imaginilor, creând un balans între reducerea zgomotului de fundal și estomparea obiectelor în mișcare. Este o soluție ideală pentru aplicații precum școli, magazine, parcări.

De asemenea, cu ajutorul LED-ului alb suplimentar, camera este capabilă să ofere iluminare pe o distanță de 20 de metri, fiind setată să poată regla automat timpul de expunere și sensibilitatea la lumina, simultan pentru a evita supraexpunerea obiectelor din centrul imaginii. De altfel, sensibilitatea si intensitatea luminilor LED pot fi controlate de la distanță prin meniul OSD.

3. Cameră de supraveghere exterior ACVIL PRO 2 MP

Camera captează imagini de calitate superioară datorită senzorului CMOS DE ½.7 inch. Lentila fixă de 3.6 mm iti permite un unghi vizual de 93° pentru supravegherea obiectivelor dorite. LED-urile IR văd până la 20 de metri distanță. Dispune de tehnologia Digital Wide Dynamic Range (DWDR), creând un balans frumos între lumină și întruneric. BLC (Back Light Compensation) ajută la corectarea și optimizarea imaginii de la expunerea insuficientaă sau prea mare a luminii. Această funcție împarte ănregistrarea în două regiuni diferite, folosind o altfel de expunere  pentru fiecare regiune. Aceasta corectează regiunile din înregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mică, făcând imaginea uniformă pentru obiectul focusat. De asemnea, HLC sau Highlight Compensation este o funcție creată din necesitatea de a reduce intensitatea luminilor orbitoare la care o camera poate fi supus: faruri, reflectoare etc.

4. Cameră de supraveghere exterior ACVIL  AHD 8 MP

Acvil este un brand cu renume, de aceea camera Acvil AHD este o surpriză extraordinară pentru mulți. De aceea, te invităm să o cunoști mai bine. Performanța acesteia este indubitabilă, doar are o rezoluție de 8 megapixeli, cu ajutorul senzorului CMOS ½.8 inch Sony. Beneficiază de o lentilă fixă de 2.8 mm și dispune de 14 LED-uri care oferă posibilitatea de a vizualiza imagini pe o distanță maximă de 20 metri. Camera are grad de protecție IP66 împotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.). Temperatura de funcționare a dspozitivului pornește de la -20°C și poate să ajungă până la +60°C.

5. Cameră de supraveghere exterior HIKVISION Ultra Low Light 2 MP

Camera de supraveghere video dispune de funcția Ultra Low Light – folosită pentru imagini clare pe timp de noapte, are o rezoluție video de doi megapixel Full HD (1920 x 1080 pixeli). Înregistrarile sunt făcute la o calitate ridicată, datorită lentilei fixe de 2.8 mm care permite un unghi vizual de 103.5°. Camera este dotată cu LED-uri IR EXIR care oferă posibilitatea de a vizualiza imagini pe o distanță de 60 metri, atât pe interior, cât și pe exterior. Camera are grad de protecție IP67 pentru protejarea impotriva factorilor externi, cum sunt ploaia, praful sau grindina Temperatura de funcționare  pornește de la -40°C și poate să ajungă până la +60°C.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


8 − 1 =