Top 5 producatori echipamente de supraveghere

0
3963

Achizitia unui sistem de supraveghere sau a unei camera de supraveghere este un lucru care necesita o mica cercetare in prealabil pentru a gasi si a alege solutia cea mai buna pentru nevoile fiecaruia.

Atunci cand alegem respectiva camera de supraveghere trebuie sa avem in vedere mai multi factori: daca e pentru interior sau pentru exterior, daca avem nevoie sa supraveghem 10, 20 sau 30 de metri, sa aiba sau nu detectie la miscare, sa aiba sau nu infrarosu si multe alte functionalitati pe care le poate avea acest tip de echipament.

Camerele de supraveghere se gasesc in diverse forme, dimensiuni si culori, care mai de care mai sofisticate pentru a se integra cat mai bine in peisaj.

Dupa tipul de conexiune se gasesc camerele care se conecteaza prin cablu si camerele de tip wireless care au luat un avant tot mai mare in ultima perioada datorita usurintei de instalare si a timpului economisit alocat acestei operatiuni.

De asemenea foarte mult conteaza senzorul si rezolutia video pentru a avea o imagine cat mai clara si o calitate ridicata, mai ales daca alegi o camera care filmeaza si pe timp de noapte.

O alta caracteristica foarte des intalnita in ziua de astazi este functia IP cu ajutorul careia poti transmite imaginile captate de camera direct pe telefon sau tablet ca sa poti vedea in timp real, de oriunde te-ai afla, ce se intampla in casa sau in birou.

Unele echipamente au microfon si comunicare bidirectionala, astfel ca daca ai instalat respectivul device in living, poti si sa vorbesti cu cei aflati acolo. Acest tip de camera de supraveghere este folosit mai mult pentru supravegherea copilului sau a batranilor pentru a-I putea si auzi daca e cazul.

Ca si recomandare, topul producatorilor arata astfel:

1. Hikvision
2. Dahua
3. Acvil
4. Novus
5. Navaio

In timp ce primii doi sunt producatori mondiali recunoscuti pentru produsele lor, Acvil este un brand de supraveghere relativ nou pe piata din Romania, un producator cu un raport foarte bun calitate/pret, aflat pe o panta ascendenta in preferintele consumatorilor datorita variantelor de echipamente: AHD, TVI, CVI de buna calitate si la preturi accesibile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 4 = 1