Supraveghere la dublu – Reolink DUO

0
860

2022 suna promitator pentru brandul Reolink. Asa ca aducem in prim plan noua camera de supraveghere REOLINK DUO, o camera interesanta si extrem de performanta.

Duo pune accentul pe practicalitate, fiind o camera rezistenta la apa. Are mai multe modele pentru a se potrivi modului in care TU doresti sa o utilizezi. Dupa ce o conectezi la WiFi, Ethernet sau cartela 4G poti configura lentilele duble pentru a vizualiza in diferite directiii ale perimetrului supravegheat. Campul vizual pe care il acopera este urias datorita celor doua camere din care este constituita.

Camera Reolink Duo este echipata cu lentile duble, o noutate in domeniul supravegherii. Poti vizualiza si controla cele doua afisaje in acelasi timp, prin intermediul aplicatiei Reolink sau Client pentru a acoperi un camp vizual larg de 150° cu distorsiuni mai putine.

SPECIFICAȚII

Rezolutie: 4MP / 2560 x 1440p (x2)

Conectivitate: PoE, Ethernet, Wi-Fi sau 4G

Compatibilitate aplicatie: aplicatie pentru smartphone si desktop

Vedere nocturna: da, IR si proiectoare pentru full-color

Intern sau Extern: Extern

Sursa de alimentare: PoE, DC sau baterie

Convenabil, inteligent, vigilent

Acesta este tag line-ul care insoteste noua gama Reolink DUO. Convenabila a pret, inteligenta ca tehnologie si vigilenta in a-ti tine familia in siguranta.

Camera de supraveghere poate fi utilizata 100% wireless. Device-ul accepta conexiune WiFi si funcționeaza pe baterie sau prin intermediul energiei solare. Experienta vizuala excelenta este asigurata de lentilele duale, de 2K – 4MP super HD si vederea color pe timp de noapte.

Tehnologia inteligenta a camerei dispune de alarma smart pentru detectie, care poate face diferenta cu usurinta dintre un om, o masina sau alte obiecte eliminand in acest mod, alarmele false. Cu ajutorul rezoluției inalte de 2K 4MP, Reolink Duo ofera imagini performante și mai clare.

Pe piata sunt 4 modele REOLINK DUO: Reolink DUO PoE, Reolink DUO WiFi, Reolink DUO 4G, Reolink DUO Ethernet

REOLINK DUO cu lentile duble dispune de detectie smart

Mai mult chiar, nici nu trebuie sa faci abonament pentru a obtine functia camerei de a detecta oameni si vehicule. Aceasta poate analiza formele persoanelor si automobilelor, trimitandu-ti astfel, alerte mai precise si semnificative in timp real.

– Detectare Persoane/Vehicul

– Alerte precise

Noaptea apare in culoare

LED-urile si spoturile IR incorporate in camera de supraveghere REOLINK DUO iti permit sa vezi clar obiectele colorate pe timp de noapte, tinandu-ti familia si oamenii dragi in siguranta dupa apusul soarelui.

Dispune de:

– 6 led-uri IR si 8 led-uri albe

– vedere pe timp de noapte

Baterie sau energie solara?

Camera este prietenoasa cu mediul inconjurator, intr-o perioada in care sustenabilitate si dezvoltarea durabila nu mai sunt de mult concepte teoretice, ci realitati spre care cu totii trebuie sa le integram in viata de zi cu zi.

Mai mult decat atat, camera este eco-friendly, ceea ce inseamna ca este eficienta din punct de vedere a costurilor. Bateria este reincarcabila (doar modelul cu 4G), dar cu o durata lunga de functionare, fara a necesita incarcari frecvente. Bateria poate fi conectata la un panou solar Reolink (doar modelul cu 4G) ca sursa de alimentare non-stop. Este usor de instalat si rezista intemperiilor inerente.

WiFi cu banda dubla

Prin comutarea libera intre benzile de frecventa de 2,4 GHz și 5 GHz (5,8 GHz), Reolink Duo ofera performante mai mari pentru conectarea in retea a camerei și o configurare mult mai usoara.

– 2,4 GHz/5 GHz

Alerta inteligenta in timp real

In acest mod, vei fi alertat cand camera detecteaza miscare. Vei avea libertatea de a configura cand doresti sa activezi notificarile – tot timpul sau la un anumit program.

Aplicatie

Notificari push chiar pe dispozitivul tau mobil.

E-mail

Alerta prin e-mail cu instantanee de la fata locului.

Sirena

Sirena puternica va fi declansata atunci cand este detectata miscare. De asemenea, o poti personaliza cu propria alerta vocala.

Mai mult, beneficiezi de vizualizare live si de playback. Cu ajutorul aplicatiei gratuite Reolink pentru smartphone sau prin aplicatia pentru PC vei putea verifica daca totul este in regula acasa sau la sediul afacerii. Cu ajutorul functiei de Playback (Redare) poti cauta videoclipurile pe care le-ai salvat si sa le redai pe acelea pe care doresti sa le vezi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 7 = 1