ROMANIAN SECURITY FAIR 2016

0
2367

Cea de a IV-a ediţie a ROMANIAN SECURITY FAIR este organizată de ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE în parteneriat cu ROMEXPO SA.

Tematica expoziției implică necesitatea de a face față provocărilor mai mari cu soluții de performanță care asigură un nivel adecvat de securitate pentru mediul rezidențial, de afaceri și cel al infrastructurilor critice.

Creșterea gradului de conștientizare a problemelor de securitate este un mijloc important de acțiune pentru securitate, deoarece cei mai mulți oameni sau companii nu se confruntă cu astfel de cunoștințe sau informații în activitatea curentă. Prin urmare, ROMANIAN SECURITY FAIR oferă oportunități reale de formare și furnizarea de informații cu privire la serviciile private de securitate la efracţie și de prevenire a incendiilor, planificare, proiectare, instalare, punerea în funcțiune și întreținerea sistemelor de securitate, centre de alarmă, consultanță și evaluare a riscului.

ROMANIAN SECURITY FAIR înseamnă promovarea produselor dumneavoastră oferind spațiu și vizibilitate investițiilor în domeniul securității. Urmând calea inovației, folosind soluții hi-tech și cele mai recente progrese tehnologice, ROMANIAN SECURITY FAIR oferă numeroase oportunități de formare profesională şi informaţii despre piața tehnologiilor, facilitând stabilirea de contacte publice și private și încurajând răspândirea “culturii de securitate”.

ROMANIAN SECURITY FAIR este un partener confirmat al tuturor părților interesate din industria de securitate și oferă tuturor companiilor posibilitatea de a juca un rol activ în crearea de noi sinergii între companii, asociații, instituții și opinia publică.

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE împreună cu ROMEXPO SA vă aşteaptă în perioada 20-22 Octombrie 2016 să participaţi la o manifestare spectaculoasă a performanţei, în cadrul celei de a IV-a ediţii a ROMANIAN SECURITY FAIR.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 3 = 1