Prietenul la drum se cunoaște: Cinci sugestii de camere auto pentru siguranța mașinii tale

0
570

Tehnologia evoluează într-un ritm alert, iar camerele auto pentru mașină sunt din ce în ce mai des întâlnite. Pentru șoferii profesioniști, dar și pentru persoanele fizice, camerele auto oferă beneficii și pot să facă condusul mai sigur. De foarte multe ori, acestea au salvat propietarii de autovehicule de spargeri și vandalisme.  În caz de accident pot constitui dovezi serioasecă nu este vina șoferului. De altfel, camerele auto crează într-un fel, un sentiment de responsabilitate pentru orice șofer conștient de prezența acestora. Cei care nu sunt atenți la volan din superficialitate sau din nepăsare sunt nevoiți să-și confrunte greșelile, dacă sunt prinși de o cameră auto. Da, te încurajăm să folosești astfel de dispozitive care se vor dovedi extrem de utile. Iată sugestiile noastre:

Cameră pentru mașină Viofo A129

VIOFO este printre cele mai cunoscute branduri pentru camera auto din întreaga lume. Design discret, rezoluție video de înaltă calitate și funcții inteligente: trio-ul ideal pentru reușită. Camera auto Viofo A129 are o rezoluție de înregistrare de 2 mega pixeli și un unghi generos de 140⁰. Dispune de Dual Band WiFi și poate să transmită pe 2.4 Ghz și 5 Ghz. În acest mod reușești să eviți interferențele, iar conexiunea este mult mai stabilă. Imaginile sunt live pe un ecran de 2 inch LCD color, iar condesnatorul puternic alimentează camera înt-un mod eficient.

Cameră pentru mașină VIOFO WR1

O cameră de dimensiune mică, dar care vede bine. Este ușor de montat pe parbriz și nu ocupă spațiul vizual al șoferului. Camera înregistrează la o rezoluție FULL HD cu 30 de cadre pe secundă, iar ungiul de vizualizare (160⁰) este amplu, cuprinzând toată suprafața carosabilului. Mulți șoferi îți fac griji că imaginile nu sunt clare noaptea, dar nu și în cazul micuței camera VIOFO WR1. Așteaptă-te la imagini clare și precise indiferent de momentul zilei. Pe lânga asta, dispune de conexiune WIFI permițând să vizualizezi în timp real înregistrările pe smartphone. Prin aplicația VIOFO (disponibilă pe IOS și Android) vei putea de asemenea, să îți organizezi imaginile captate și să îți configurezi camera.

Cameră pentru mașină Hikvision B1

Rezoluția de înregistrare este de 2 mega pixeli și un unghi de vizualizare de 160⁰. Imaginile live se pot vizualiza prin WiFi direct pe telefonul mobil și le poți descărca prin aplicația Hik-Connect. Aceasta este disponibilă pentru App Store și Google Play.

Cameră pentru mașină Philips CVR 108

Maic mic, mai deștept – acesta este tagline-ul pentru această camera de mașină a celor de la Philips. Camera are o rezoluție video de 2 MegaPixeli, imaginile fiind înregistrate pe un card Micro SD de până la 32 GB. De asemenea, nu trebuie să-ți faci griji de neclaritatea imaginii în timpul nopții, deoarece funcția WDR permite camerei funcționalitate optimă în condiții de luminozitate scăzută.

Cameră auto DVR THINKWARE

Rezoluția de înregistrare a camerei este de 8 MegaPixeli, cu un senzor vizual de 150⁰. După ce se conectează la modul de redare U1000 poate funcționa prin modul de salvare al energiei Baffered Parking Mode. Astfel că, deși vehiculul se oprește, camera înregistrează. De menționat, este că filmarea se salvează pe cardul micro SD ăn momentul în care există un impact.

Deviceul dispune de Super High Vision care folosește tehnologia ISP (Image Signal Processing) și procesează în timp real imaginile, crescând luminozitatea de 10 ori decât alte modele. Încă un aspect important este funcția Geo Fencing care permite șoferilor să fie în alertă cu privire la locația vehiculului. Indiferent dacă mașina intră sau iese dintr-o anumitp zonă, U1000 îți trimte notificări push prin aplicația Cloud Thinkware.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


1 + = 7