Poliţist din Vaslui bătut de o familie care se afla la furat porumb

0
1798

Un poliţist din localitatea vasluiană Vinderei a folosit pistolul din dotare după ce a fost luat la bătaie de un bărbat, soţia acestuia şi fiica lor în timp ce au fost surprinşi la furat într-un lan de porumb.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, omul legii a fost agresat de cele trei persoane în momentul în care a vrut să le oprească să plece cu căruţele de pe un câmp aflat în apropierea localităţii Vinderei.

Poliţistul venise în acea zonă, după ce administratorul unei societăţi agricole a solicitat ajutorul la numărul de urgenţă 112.

„Poliţistul a solicitat familiei respective să îl însoţească la sediul societăţii agricole pentru a face verificări. În acel moment, cele trei persoane au exercitat actte de violenţă asupra poliţistului, care a folosit pistolul din dotare şi a tras trei focuri de armă în plan vertical. Chiar şi aşa, cele trei persoane au fugit”, a declarat Loredana David, responsabilul mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Poliţistul a scăpat cu câteva răni uşoare, el suferind leziuni la braţ şi antebraţ.

Familia violentă a fost găsită la domiciliu, iar acum procurorii au deschis pe numele celor trei membri ai acesteia dosare penale pentru ultraj contra autorităţilor şi tâlhărie.

Sursa: adevarul.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


4 − 1 =