Paradox Insight – Designed for your lifestyle

0
2122

Insight redefineste conceptul de securitate pentru un nou stil de viata oferind o gama noua de produse. Centrala EvoHD, detectorul HD77, aplicatia speciala pentru smartphone, toate acestea va ofera o noua solutie de securitate PARADOX.

Pentru a oferi protectie comnpleta la standardele utilizatorului, Insight a fost creat in jurul nevoilor si stilului de viata modern, oferind acces video/audio de inalta calitate pentru obiectivele protejate.

“Este ca si cum utilizatorul ar putea sa se afle oricand in spatiul pe care doreste sa-l supravegheze, cand doreste si atat de mult cat doreste.”

Fie ca utilizatorul solutiei Insight doreste sa impartaseasca informatii de la distanta cu familia, sa supravegheze copiii aflati acasa sau personalul angajat, sa certifice daca o proprietate este sigura sau, in cazul unei brese de securitate, sa primeasca verificare integrala audio si video, Paradox Insight este solutia potrivita.

Paradox Insight este asadar un sistem integrat complet, perfect pentru un stil de viata modern si pentru protectia excelenta a casei sau a afacerii dumneavoastra.

 

Pe scurt:

 

sursa :  youtube.com/ParadoxSecurityltd

emporium.ro

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


3 − = 0