Măsuri suplimentare de securitate pe aeroporturile britanice în perioada Jocurilor Olimpice

0
954

Agenţi de securitate străini vor fi mobilizaţi la aeroporturile din Marea Britanie în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Londra, astfel de măsuri fiind instituite inclusiv la Heathrow.

Departamentul pentru Transporturi a ajuns la un acord cu Administraţia americană pentru Securitatea Transporturilor, urmând ca agenţi specializaţi să fie detaşaţi la mai multe aeroporturi britanice, relatează Sky News.

Aceştia vor sosi cu o săptămână înaintea Jocurilor Olimpice, şi vor pleca la circa o săptămână după încheierea Jocurilor Paralimpice.

Aceasta a fost una dintre măsurile suplimentare de securitate menite să sporească securitatea la American Airlines, în mai multe aeroporturi, printre care şi Heathrow, dar şi pe liniile aeriene britanice pe ruta cu Statele Unite, în condiţiile în care atleţii au început deja să sosească.

Agenţii nu vor avea acces dincolo de punctele de îmbarcare sau la bordul aeronavelor.

Măsurile de securitate în perspectiva Jocurilor Olimpice sunt deja atent monitorizate, după ce mii de militari şi ofiţeri de poliţie au fost mobilizaţi pentru a asigura dispozitivul necesar garantării securităţii, după retragerea firmei G4S.

Sursa: Mediafax.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 1 = 2