La casa nouă, siguranță nouă. Top 5 camere de supraveghere wireless pe care trebuie să le iei în considerare

0
756

Camerele de supraveghere wireless ar trebui să fie indispensabile în orice gospodărie. Sunt dispozitive esențiale care fac parte din garda de supraveghere a oricărei familii moderne. Astăzi, îți prezentăm un scurt top de cinci camere de supraveghere wireless pe care ar trebui să le iei în considerare dacă vrei să faci o investiție în siguranță:

Cameră de supraveghere wireless WIFI Reolink Argus ECO, 2 MP

Camera de supraveghere video REOLINK ARGUS ECO este de tip wireless, având o rezoluție de 2 Megapixeli (Full HD) la un unghi de 100°. Este compatibil cu aplicația Reolink (disponibilă pe Google Play și App Store) care poate fi accesată de pe telefonul tău smart iPhone sau Android; de asemenea aplicația se poate descărca și pentru PC-uri cu sistem de operare Windows.

Având un detector PIR inteligent, camera te va alerta în momentul în care aceasta detectează ceva suspect sau ieșit din comun. Înregistrările se pot stoca pe un card micro-SD de până la maximum 128 GB. Procesorul cu care este dotată camera permite compresie video H.264 ce determină un consum minim de lațime de bandă și un spațiu redus atunci când se face înregistrare video. Temperatura de funcționare a camerei pornește de la -10 grade Celsius și, poate să ajungă până la +55 grade Celsius. Având un grad de protecție IP 65 îi permite camerei să poata fi instalată și în exterior fără probleme, fiind rezistentă la apă și praf.

Specificatii tehnice:

Senzor: CMOS

Rezoluție video: 2 Megapixeli (Full HD)

Distanță iluminator IR: 10m

Distanță detecție PIR: 9m

Microfon și difuzor încorporat

Camera de supraveghere wireless IP WIFI Dahua Full Color IMOU Bullet, 4 MP

Camera de supraveghere wireless bullet de exterior reprezinta alegerea perfecta pentru captarea usoara a imaginilor la o calitate superioara. Aceasta camera are o rezolutie video 4 Megapixeli, inregistrarile fiind facute la o calitate ridicată, datorită senzorului CMOS de 1/2.7 inch. Lentila fixă de 2.8 mm îți permite un unghi vizual de 104°(H), 56°(V), 124°(D) (verticală x orizontală x diagonală) pentru supravegherea obiectivelor dorite. 

Aceasta oferă patru moduri inteligente pentru vizualizare pe timp de noapte, oferind imagini clare color sau alb-negru chiar și în intuneric complet. Pe lângă imaginile alb-negru oferite de iluminatorul cu IR (30 metri), cu cele 2 LED-uri albe (spotlight) încorporate poți vizualiza imagini luminate și color. Modul de culoare oferă iluminat exterior pentru casa ta.

Mai mult decât atât, dacă schimbi pe modul inteligent de vizualizare pe timp de noapte, beneficiezi de aprinere automata a LED-urilor albe la detecția mișcării. Tehnologia avansată de procesare a imaginilor “găsește” și identifică rapid țintele umane și îți va trimite instant o notificare pe telefonul tau mobil (prin aplicatia IMOU – disponibila pe Google Play si App Store), oferind posibilitate de monitorizare a ceea ce contează fără a primi alerte false deranjante. În momentul în care camera detectează o intruziune, cele 2 LED-uri albe (spotlight) încorporate împreună cu sirena de 110dB vor porni, alertând vizitatorii nepoftiți (cu notificare pe telefonul tău mobil în momentul în care această alertă este declanșată).

Specificatii tehnice:

Senzor: 1/2.7 inch 4 Megapixeli Progressive CMOS

Rezoluție video: 4 Megapixeli (2560 x 1440 pixeli)

Lentilă fixă: 2.8 mm

Distanța iluminator IR: 30 m

Funcții speciale: detecția mișcării, microfon,sirenă, detecție umană

Camera de supraveghere wireless IP WIFI Hikvision, 4MP

Camera este echipată cu un senzor CMOS Progressive scan de 1/3 inch, care oferă o rezoluție video maximă de 4 Megapixeli (2560 × 1440 pixeli) la un unghi de 100°, și iluminatoare IR care pot filma pe timp de noapte până la o distanță de 30 metri. Camera are un modul WiFi performant cu o distanță de transmisie de până la 50 metri în spațiu deschis, compatibil cu standardele wireless IEEE802.11b, 802.11g, 802.11n. Printre funcțiile speciale ale camerei se enumeră detecția mișcării, ICR, BLC, DWDR, 3D DNR, ROI, EXIR, privacy zone și microfon încorporat.

BLC (Back Light Compensation) ajută la corectarea și optimizarea imaginii de la expunerea insuficientă sau mare a luminii. Această funcție împarte înregistrarea în două regiuni diferite, folosind o expunere diferită pentru fiecare regiune, corectând regiunile din înregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau mică și făcând imaginea uniformă pentru obiectul focusat.

Tehnologia Digital Wide Dynamic Range (DWDR) este utilizată în camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumină cu ajutorul software-ului avansat. Aceasta funcționează captând două imagini cu expuneri la lumină diferite, creând o altă imagine clară cu balans între lumină și întuneric.

Specificatii tehnice:

  • Senzor: 1/3 Progressive scan CMOS
  • Rezoluție video: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)
  • Lentilă fixă: 2.8 mm
  • Distanță iluminator IR: 30 m
  • Funcții speciale: detecția mișcării, ICR, DWDR, 3D DNR, ROI, EXIR

Camera de supraveghere IP WIFI exterior Acvil, 4MP

Camera pentru exterior de la Acvil are un senzor de imagine CMOS Progressive scan de 1/3 inch și înregistrează la o rezoluție superioară de 4 MP. Lentila fixă de 2.8 mm oferă un unghi de vizualizare mare de 116°. Astfel, cu ajutorul acestei camere vei obține imagini de o calitate superioară și cadre largi asupra spațiului pe care dorești să îl supraveghezi. Această cameră suportă stocarea imaginilor înregistrate pe card micro SD cu o capacitate maximă de stocare de până la 128GB. Printre funcțiile sale speciale se enumeră detecția mișcării, BLC, HLC, DWDR, WB, GC, 3D DNR, ROI (4 zone), Smart Illumination, rotire imagine, mirror, privacy masking (4 zone).

Cu ajutorul iluminarii IR, pot fi captate imagini detaliate în condiții de iluminare slaba sau intuneric total. Tehnologia Smart IR a camerei reglează intensitatea LED-urilor cu infraroșu ale camerei pentru a compensa distanța unui obiect. Smart IR impiedică LED-urile să albească imaginile pe măsură ce acestea vin mai aproape de camera. Iluminarea în infraroșu integrată a camerei oferă performanțe ridicate în medii cu iluminare extrem de slabă până la 30 metri.

Smart Codec este o implementare optimizată a codurilor video standard compresie video care utilizează o codificare adaptată, GOP dinamic, ROI dinamic, referință multi-frame flexibila structura și o reducere inteligentă a zgomotului pentru a oferi o calitate video mare fără a solicita rețeaua. Tehnologia Smart Codec reduce rata de biți și cerințele de stocare cu până la 70% în comparație cu standardul compresie video standard.

Specificatii tehnice:

Senzor: 1/3 inch CMOS Progressive scan

Rezoluție video: 4 MP (2560 x 1440 pixeli)

Lentilă fixă: 2.8 mm

Distanță iluminator IR: 30 m

Funcții speciale: detecția mișcării, BLC, HLC, DWDR, 3DNR, ROI

Camera de supraveghere Reolink WIFI Lumus, 2 MP

Camera Lumus are dispunde de un reflector activat la detecția mișcării, comunicare bidirectională și alarmă tip sirenă. Rezoluția de înregistrare este de 2 Megapixeli permisă de senzorul CMOS 1/2.8 inch la maxim 15 cadre/secundă. Camera acoperă un unghi larg de 100°, având o lentilă de 2.8 mm, perfectă pentru a supraveghea gradina, casa sau afacerea ta. Reflectorul LED alb puternic este declanșat în momentul în care camera detectează mișcarea sau se poate activa manual din aplicație.

Cele 6 LED-uri IR te ajută să înregistrezi și pe timp de noapte alb negru pânî la o distanțî maximî de 10 metri sau cu ajutorul reflectorului pentru a înregistra color noaptea. În momentul în care Lumus detectează mișcarea în zonele desemnate de tine, ea te va notifica instant pe telefon, având posibilitatea de a vorbi ți asculta musafirii cu ajutorul microfonului și difuzorului încorporat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


3 − 1 =