Interfoane și video interfoane pe care să le folosești la domiciliu sau la sediul afacerii tale

0
601

Un sistem cu interfon este un pas necesar in asigurarea securitatii familiei si a casei tale. Daca locuiesti la bloc sau intr-o zona rurala este important sa monitorizezi vizitele pe care le primesti. Da, este important sa selectezi dupa bunul plac persoanele care vin in scara de bloc, in cladirea de birouri a afacerii tale si in locuinta ta. Astazi, majoritatea propietarilor au inteles ca securitatea caminului si businessului este primordiala, asa ca aleg cu incredere interfoane si video interfoane utile. Am ales si noi pentru tine cateva dispozitive, de aceea te incurajam sa citesti articolul de mai jos:

Set interfon ELECTRA TOUCH LINE SMART

Construirea unei familii frumoase presupune multe etape, dar și încredere. Mai mult decât atât, construirea unei case reprezintă pentru multe cupluri un vis împlinit. Setul de interfon Electra este potrivit pentru orice vilă modernă. Doar cu o singură apăsare de buton setezi deschiderea ușii garajului, aprinderea unui bec sau orice altă comandă auxiliară, oferindu-ți confort și calitate. Interfonul este prevăzut cu comunicația Full-Duplex Hands-Free. Aceasta presupune de fapt, o comunicare fără receptor a carui fiabilitate este dovedită. Printr-o simplă atingere se inițiază convorbirea, se deschide și se monitrizează intrarea principală. De altfel, tehnologia Glass folosită în realizarea dispozitivului oferă un stil minimalist și calitate produsului. Exact ceea ce cauti!

Kit videointerfon Slinek

Două familii fericite pot beneficia de dispozitivul Slinex, alcătuit dintr-un post de exterior și două posturi de interior cu un ecran LCD de 4 inch. Primul lucru la care trebuie să te uiți atunci când dorești achiziționarea unui video interfon este ca postul exterior să aibă un grad de protecție mare. Acesta de la Slinek are protecție IP65 și face față intermperiilor vremii. De altfel, ține cont că dispozitivul suportă atașarea a două camere de supraveghere, iar postul exterior este dotat cu LED-uri IR.

Și tu poți conecta video interfonul Slinex dacă urmărești tutorialul de mai jos:

Kit video interfon  RFID Slinex

Acest tip de interfon poate să fie folosit atât în complexe rezidențiale, cât și într-o clădire de birouri, depozite sau alte locuri unde este necesară o intrare sigură pontru un număr mare de oameni. Controlul accesului este asigurat pe baza cartelei tag sau al unui cod PIN din patru cifre. Rezoluția este de 2 mega pixeli, iar unghiul de vizualizare este de 150⁰.

Kit video interfon Slinek IR 1.5 m, Full HD

Pentru o familie kit-ul Slinke IR 1.5 metri este numai bun, fiind fiabil, accesibil si usor de folosit. Video interfonul de exterior are forma de turn si nu iese in evidenta tocmai pentru ca toate functiile interesante se ascund sub caracasa protectiva a acestuia. Carcasa este construita dintr-un aliaj metalic puternic si in variante diferite de culori. Kit-ul poate fi folosit nu doar la domicliu. Avand un post exterior versatil acesta poate sa fie utilizat intr-o cladire de birouri, la un cabinet medical sau de avocatura si la poarta unei curti.

Rezolutia de inregistrare este de 2 meaga pixeli  la un unghi de 150⁰. Video interfonul de interior este echipat cu un ecran LCD de 7 inch. Datorita integrarii senzorului de miscare in softul monitorului, fiecare miscare va fi inregistrata si salvata pe cardul Micro SD. Acestuia i se pot atasa 2 camere de supraveghere video, 2 posturi exterioare si senzor de miscare, in caz ca doresti sa vezi cine te cauta din confortul canapelei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 1 = 5