Hanwha Techiwn a lansat prima camera fisheye 4K

0
1293

 

Hanwha Techwin, fostul Samsung Techwin, a lansat noul model Wisenet 4K PNF-9010R fisheye si capabilitate de dewarp on-board.

PNF-9010R poate reprezenta solutia perfecta in monitorizarea unor zone vaste fara unghiuri moarte multumita rezolutiei maxime de 12 megapixeli si a imaginilor produse de 360°. Ofera multiple posibilitati de afisare imagini, ca mod panoramic, sau doua panorame de 180° sau 4 imagini de 90°.

PNF-9010R ofera o noua experienta in randul modelelor fisheye de pe piata. Functii gratuite ca heatmap si contorizare persoane ofera posibilitatea masurarii eficientei unui magazin, precum si identificarea zilelor aglomerate si a zonelor mai frecventate din magazin, cu posibilitatea afisarii de sabloane de achizitie ale clientilor.

Facand parte din seria de camere Wisenet P, PNF-9010R imbratiseaza tehnologia WiseStream, care in combinatie cu standardul de compresie H.265, controleaza in mod dinamic codarea, pastrand totodata un balans intre calitatea imaginii si contrast in raport cu miscarile din imagine. Eficienta in utilizarea benzii este imbunatatita cu 75%, plasand seria de camere Wisenet P pe locurile fruntase in ceea ce priveste modul de gestionare ale acesteia.

PNF-9010R vine cu iluminator IR incorporat si suport audio bidirectional. Camera poate fi focalizata printr-o simpla apasare a butonului Simple Focus de pe panoul posterior a acesteia. De asemenea, exista si posibilitatea controlului focusului de la distanta din interfata web a acesteia.

Utilizatorii pot efectua un controla digital functiile PTZ ale acestei camere, concentrandu-se pe zone de interes in paralel cu monitorizarea 360° a scenei. La aceasta functie se adauga masti private, alimentare 12VDC si PoE. In cazul deconectarii din retea, imaginile video sunt inregistrate automat pe suport SDXC.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


7 − = 6