Eveniment de securitate – SICUREZZA 3 – 5 Noiembrie 2015

0
1867

 

O intoarcere a mai multor comapnii importante, o revenire in prim plan a brandurilor dupa o perioada de cativa ani, un focus pe teme noi care privesc viitorul imediat al pietei si noi oportunitati.

Cu cateva luni inainte de deschidere evenimentului SICUREZZA 2015 ( 3 – 5 NOIEMBRIE),  acesta este inca odata anuntat ca fiind cel mai important eveniment pentru profesionistii din securitate si din domeniul de prevenire a incendiilor, o expozitie internationala unica programata pentru a doua parte a anului.

Aceasta editie propune un format care se orienteaza tot mai mult catre solutii, in conformitate cu cerintele expozantilor si a tuturor societatilor din sector si este probabil sa creasca in urmatoarele expozitii programate pentru 2017 si 2019.

Intre timp companiile se inscriu pentru expozitie intr-un ritm alert: inca odata, companiile de supraveghere video vor fii prezente, dar acolo vor fi si alte oferte si solutii pentru securitatea pasiva – in special companiile ce produc sisteme de siguranta precum incuietori, chei etc. – si companii care produc sisteme de control acces, unele din domeniu cu cele mai multe participari la expozitii.

Alt factor cheie este prezenta la eveniment a unui numar foarte mare de lideri de piata care au ales sa participe la acest eveniment deoarece sunt in legatura cu piata lor de referinta si este posibil sa gaseasca noi oportunitati pentru dezvoltarea relatiilor comerciale.

SICUREZZA 2015 nu va oferi doar o imagine de ansamblu complete a  tehnologiilor si solutiilor prin propunerile oferite de catre cei mai mari producatori italieni si internationali, dar si prin initiative verticale concentrandu-se pe o plansa de aplicatii in crestere constanta.

Securitate pentru Retail este o zona concentrata in special pe solutii de securitate pentru comertul cu amanuntul si distributia pe scara larga, si va pregati propuneri integrate personalizate si idei noi pentru integrarea si prezentarea domeniului de securitate pentru clientii care sunt la punctele de vanzare si va oferi o sansa buna pentru informarea si instruirea retailerilor, datorita unui program bogat de workshop-uri.

Intr-o lume in care instrumentele de securitate sunt, invariabil, dispozitive digitale legate de intr-o retea care comunica cu un server si un hard disk si sunt conectate la Internet, este nevoie de o noua expertiza si noi solutii pentru a proteja instrumentelor de supraveghere si datele pe care le inregistra in mod adecvat. SICUREZZA, prin ICT Willage, va oferi exemple concrete pentru cresterea nivelului de inegrare intre TIC si sistemele de securitate si va popune solutii de avangarda in diferite domenii, de la inregistrarea pe hard disk si stick-uri de memoriei, la protejarea retelelor si protejarea soft-ului. Un alt domeniu interesant al expozitiei va fi cel cu accent pe IOT: inteligenta si securitatea lucrurilor. In zilele noastre, lucrurile au devenit inteligente si pot comunica intre ele si totul este legat de un dispozitiv digital si o retea: in acest context, tema securitatii devine o prioritate si un factor-cheie pentru asigurarea protectiei si monitorizarii constante, dar si pentru imbunatatirea eficientei si performantei.

SICUREZZA Drone Expo, eveniment ce va fi lansat in premiera anul acesta, este o initiative dedicate in exclusivitate dronelor scopul securitatii si sigurantei. La evenimnent vor participa companii care ofera cursuri pentru pregatire in vederea obtinerii certificatul de pilot pentru drone.

Vor fi organizate doua conferinte cu tema utilizarii dronelor in scopuri de siguranta si securitate si va fi organizata o zona de zbor demonstrative.

Aplicatiile si solutiile inovatoare vor fi punctul central la Solutions Gallery intr-o “expozitie care sa conduca la un premiu”, care va prezenta intr-o zona speciala solutii concepute pentru a rezolva probleme reale cu care se confrunta clientii in diferite piete.

Si, in completarea ofertei, vor exista numeroase oportunitati de formare de calitate superioara.

Calitate si inovatie, noi solutii, traininguri de formare si zone de interactivitate permit vizitatorilor sa compare si sa promoveze ideile si competentele profesionale.

La SICUREZZA veti gasi toate acestea si mult mai mult in perioada 3-5 noiembrie 2015, la centrul expozitional Fiera Milano.

 

NU UITA

SALVEAZA TIMP SI BANI

Pentru a primi un discopunt de 50% din valoarea biletului si pentru a putea intra la expozitie fara a sta la coada va puteti inregistra pe site-ul www.sicurezza.it.

 

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


6 − 2 =