Două persoane în vârstă au fost bătute de un agent de pază în Gara din Cluj-Napoca

0
1902

Două persoane în vârstă au fost luate la pumni duminică dimineaţa în gara din Cluj de un agent de pază. Motivul: voiau să stea în sala de aşteptare până la sosirea trenului, lucru de neconceput pentru paznicul care insista că sala este închisă pentru curăţenie.

Barbatul care şi-a măsurat forţele cu bătrânii va continua să pazească gara.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţa la ora 8.00. Femeia de serviciu n-a vrut să-i lase pe bătrâni în sala de aşteptare şi l-a chemat pe agentul de pază să facă ordine. Acesta le-a cerut celor doi să părăsească sala, dar pentru că au refuzat, le-a aruncat bagajele pe jos. Atunci a izbucnit conflictul.

Femeia de 70 de ani s-a ales cu nasul spart, cu o contuzie la gură şi mai multe vânătăi pe mâini şi pe picioare. Bărbatului de 78 de ani care o însoţea i-a fost spartă arcada şi a primit mai multe lovituri în cap şi spate. Nimeni nu a intervenit ca să-i ajute. Ceilalţi călători au sunat la 112 şi au aşteptat ca paznicul să se potoloească.

Administratorul firmei de pază spune că agentul va fi sancţionat cu o tăiere din salariu, dar probabil va lucra în continuare la gară.

Cei doi vârstinici nu au mai avut timp să depună plângere la poliţia Transporturi din Cluj, aşa că au făcut-o la Bucureşti, după ce au fost la spital pentru analize şi la Institutul de Medicină Legală, care să le confirme rănile.

Sursa: Tvrnews.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 8 = 16