Dahua lansează versiunea a opta a software-ului de securitate DSS

0
935

Cel mai important furnizor de servicii și soluții video- IoT inteligente, lansează versiunea a opta a DSS, platforma sa de software de gestionare video, in mai, anul acesta. Software-ul anterior, versiunea DSS 7, a fost lansat în 2017 și de atunci a câștigat un sprijin larg din partea clienților existenți, dar și a adăugat mulți clienți noi în întreaga lume.

Noul DSS 8 introduce îmbunătățiri caracteristicilor existente ale DSS 7 și este echipat cu funcții nou adăugate, cu scopul principal de a face securitatea mai ușoară și robustă în același timp.

3+2+1

DSS 8 este conceput pe baza aplicațiilor de afaceri curente. Pe interfața principală, aplicația este împărțită în trei module de gestionare a aplicațiilor de securitate, două module de gestionare a obiectivelor (umane și vehicul) și un modul de gestionare a funcționării și întreținerii sistemului. În plus, această platformă se bazează și pe scenarii de gestionare a evenimentelor de securitate în viața reală. Gestionarea aplicațiilor de supraveghere este împărțită în trei etape. De la centrul de monitorizare în timp real înainte de eveniment, la centrul de evenimente în timpul evenimentului, și apoi la recuperarea inteligentă după eveniment, care formează managementul în buclă închisă.

Intrarea și ieșirea inteligentă, cât și urmărirea a două ținte principale (om și vehicul) sunt facilitate de funcțiile sale de gestionare a accesului și de intrarea/ ieșirea a vehiculului.

Ultima componentă, Maintenance Center, este un O&M inteligent care permite utilizatorilor să monitorizeze și să raporteze în mod cuprinzător starea sistemului și a altor dispozitive conectate.

Căutarea țintei se face mai rapid și ușor

DeepXplore este un motor inteligent de căutare bazat pe AI, care oferă căutare inteligentă a persoanelor și vehiculelor cu referire la oră și locație. Folosind această funcție, operatorul poate urmări cu ușurință un individ la câteva clicuri distanță. Platforma DSS colectează date de la camere, control acces și camere ANPR, permițându-i să urmărească ținta din parcare până când, ajunge la biroul său.

UI simplificată

DSS 8 are o arhitectură unificată care oferă o interfață declinată, simplificată și receptivă, îmbunătățind ușurința de utilizare și reducând timpul și costurile de integrare a noilor utilizatori. Oferă o platformă unică, integrată și scalabilă pentru produsele DSS.
Monitorizare integrată (și)în timp real

Centrul de monitorizare are un afișaj integrat în timp real sub formă de Live View, Video Wall și Emap, care combină fluxurile dintr-o varietate de surse de intrare precum video, control acces, interfoane video, ANPR, recunoaștere facială etc.

Lansarea versiunii a opta a lui Dahua DSS este rezultatul asistenței și feedback-ului persistent al clienților, combinat cu o abordare R&D bazată pe AI și IoT.

Angajat în misiunea sa de „Activare a unei societăți mai sigure și a unei vieți mai inteligente”, Dahua Technology va continua să adere la valoarea sa de bază „centrată pe client” pentru a oferi pieței soluții, sisteme și servicii de securitate inteligente și integrate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


1 + 3 =