Cum afli cine te suna cu numar ascuns?

0
3220

Te suna cineva cu numar ascuns si vrei sa afli cine e persoana din spatele acelui telefon? Trebuie sa urmezi acesti 3 pasi simpli:

1. In primul rand, trebuie sa iti creezi un cont VoiceIP. Pentru aceasta, este nevoie sa ceri informatii de la providerul de telefonie mobila pe care l-ai ales. Fiecare are regulile lui si tarifele aferente.

2. In momentul in care iti vei crea contul respectiv, vei primi un numar. Acesta trebuie adaugat in telefon la setarile legate de devierea apelurilor. Acestea din urma trebuie deviate indiferent de motivul pentru care nu poti raspunde, asadar opteaza pentru setarea Always Forward, daca ai aceasta posibilitate.

3. Atunci cand vei primi apelul cu numarul ascuns, nu trebuie sa raspunzi, iar acesta va fi automat deviat catre numarul de VoiceIP. Apoi, folosind calculatorul, poti accesa contul in cauza pentru a vedea cine este responsabil pentru apelul respectiv.

Trebuie sa stii ca daca ai cartela, este important sa ai si credit disponibil pentru ca fiecare deviere costa.

Serviciul VoiceIP este disponibil si pe Skype.

Acum, in cazul in care vei mai primi astfel de apeluri, poti afla ulterior de pe ce numar ai fost sunat/a si cel mai probabil vei stii si cine.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


8 + = 10