COMUNICATIE IP SI GPRS PENTRU CENTRALELE PARADOX

0
2176

Noul modul de internet IP150 a fost actualizat (vl.20) pentru a se putea conecta direct, prin intermediul iesirii seriale, prin modulul de comunicatie PCS25O/G. Interconectarea IP150, PCS25OG sau PCS25O, va permite raportarea paralela a evenimentelor prin IP/GPRS sau prin GSM, catre un receptor de monitorizare (IPR-7 sau 1PR512). Concomitent, toate celelalte evenimente vor fi comunicate prin IP150. PCS25O/G ofera raportare de backup in situatia in care raportarea prin IP150 esueaza din varii motive. Acest mod de operare este proiectat pentru a reduce consumul de Iatime de banda si a realiza o considerabila economie pentru utilizatorul final.

In plus fata de suportul pentru linia terestra, conexiunea eBUS poate fi folosita pentru conectare prin VDMP3 sau PCS25O. Aceasta noua configuratie asigura o comunicare redundanta pe 4 canale: IP, GPRS, GSM si linie terestra. Datorita acestei noi actualizari, utilizatorul poate opta pentru a primi emailuri si/sau mesaje SMS.

Actualizarea rezolva in acelasi timp, problema raportarii GPRS posibilitatea utilizatorului de a se conecta prin IP cu aplicatia iParadox. Usor de instalat si foarte usor de programat, este nevoie de doar cateva minute pentru a instala un IP150 in combinatie cu PCS25O/PCS25OG. IP150 permite in prezent trimiterea de emailuri in limba engleza, dar va permite utilizarea mai multor limbi de circulatie internationala in viitorul apropiat.

 

IP150

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 − = 3