Comunicat OSPA

0
2099

In data de 15 septembrie s-au inchis inscrierile candidatilor pentru Trofeele OSPA Romania 2017.
La editia din acest an sunt sase categorii de premiere, cu doua mai mult decat la editia inaugurala: Manageri si Directori de Securitate (in house), Instalatori/Integratori Sisteme de Securitate, Agenti de Securitate, Consultanti de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizica), Programe de CYBERSECURITY si Premiul pentru Intreaga Cariera dedicata Securitatii Private.

Gala de decernare a premiilor OSPA va avea loc pe data de 10 noiembrie 2017 de la ora 19 la JW Marriott Grand Hotel, Sala Constanta.
In afara de Romania, in acest an a avut loc deja Gala OSPA din Marea Britanie, iar pana la sfarsitul anului se vor mai desfasura cele din Australia, Germania, Norvegia si Statele Unite.
Pentru mai multe detalii si informatii referitoare la Trofeele OSPA Romania (juriu, categoriile de premiere, inscrieri, etc.) puteti urmari website-ul https://ro.theospas.com, publicatia noastra Security Excellence Digest sau paginile noastre de pe retelele de socializare.

Informatii despre eveniment mai pot fi gasite si pe http://ziuasecuritatiiprivate.ro/

Va informam de asemenea ca mai sunt doar 2 saptamani in care doritorii mai pot profita de oferta Early Bird pentru achizitionarea invitatiilor de participare la Gala.
De asemenea, pentru orice informatii suplimentare privitoare la Premiile OSPA, ne puteti scrie pe adresa office@fss.org.ro.

FEDERATIA SERVICIILOR DE SECURITATE
Bucuresti, 18/09/2017

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


7 + = 9