Comunicat de presa “Romanian Security Fair 2016”

0
2207

Profesionistii din securitate se intrunesc la Romanian Security Fair 2016

80 de companii romanesti si straine participa la expozitie intr-un spatiu de peste 2500 mp

Editia 2016 a Romanian Security Fair, cel mai relevant eveniment local dedicat tehnicilor de securitate, va avea loc pe 20-22 octombrie in Pavilionul Central Romexpo. La eveniment vor fi prezente nu mai putin de 80 companii romanesti si straine, intr-un spatiu expozitional ce depaseste 2500 mp. Cele trei zile de eveniment reprezinta cea mai buna ocazie pentru profesionistii din domeniu sa se informeze asupra tendintelor pietei si a noutatilor din domeniu. Piata de securitate acopera un spectru larg de produse si solutii, iar Romanian Security Fair este singurul eveniment care permite vizitatorilor o intalnire cu oferta reala a peste 100 de furnizori.

”Suntem o piata mică, marcată de o concurenta intensa la nivel de costuri, ceea ce afecteaza calitatea serviciilor si profitabilitatea companiilor. In cadrul editiei 2016 a Romanian Security Fair dorim sa aratam solutii cu valoare adaugata si servicii de calitate, combinatie care va genera atat cresterea pietei cat si a satisfactiei utilizatorilor. Am structurat expozitia intr-o asemenea maniera incat sa aducem informatii utile atat distribuitorilor, instalatorilor si integratorilor din domeniu cat si beneficiarilor finali. Practic, este o ocazie unică de prospectare a pietei si ne straduim sa aducem in expozitie cei mai importanti furnizori dar si cele mai noi produse si solutii,” afirma Liviu Mateescu, Presedinte ARTS.
La editia precedenta a Romanian Security Fair au participat peste 5.000 de vizitatori interesati de solutii pentru efracție , control acces , detecție și semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului, supraveghere video dar si sisteme mecanice si electromecanice de securitate. Pentru cele trei zile de expozitie, vizitatorii au acces gratuit daca se inregistreaza pe site-ul http://romaniansecurityfair.ro/.

Romanian Security Fair este o expozitie organizata de Asociatia Română pentru Tehnică de Securitate, organizație profesionala, autonoma, non-profit, neguvernamentala si apolitica, care reunește specialiști din România din toate sferele tehnicii de securitate, in parteneriat cu ROMEXPO. Managementul evenimentului este asigurat de ITS Events Management, companie specializata in organizarea de evenimente B2B si B2C.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 6 = 11