Competiția “Tehnicianul de securitate al anului 2023”

0
1287

RQM Certification, care este principalul furnizor de formare profesională pentru industria de securitate privata din România, impreuna cu Spy Shop, cel mai mare importator, distribuitor si retailer echipamente de securitate din Romania, vor organiza pentru al doilea an consecutiv, cea mai importanta competitie pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul instalarilor sistemelor de securitate.

Conditia obligatorie de participare la aceasta competitie este detinerea specializarii de tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video, control acces (cod COR 352130 sau 313210).

Premiile puse la bataie de catre RQM Certification si Spy Shop, sponsor si partener al acestui eveniment, consta in echipamente si scule de lucru in valoare de 10.000 lei, iar acestea vor fi acordate exclusiv datorita abilitatii, cunostintelor si perspicacitatii participantilor.

Etapele de desfasurare ale competitiei sunt urmatoarele:

– 1 Mai – 30 Iunie: inregistrarea participanților, pe site-ul RQM Cert unde poate fi consultat si regulamentul competitiei

– 1 Iulie: trimiterea bibliografiei cu documentația tehnica catre participanti

– 29 Septembrie: test online din materialul bibliografic

– 27 Octombrie: proba finala (test practic) la sediul Spy Shop

Pentru proba finala se vor califica 3 competitori, iar in functie de priceperea si cunostintele fiecaruia se vor clasa pe locul I, locul II si locul III, fiecare avand ca recompensa un premiu.

Mai multe detalii legate de conditiile de participare, perioada competitiei, premii si alte informatii folositoare pentru cei interesati, se pot gasi pe site-ul RQM Cert.

Aceasta nisa este intr-o continua expansiune si dezvoltare face ca astfel de evenimente sa fie binevenite si chiar sa impulsioneze cresterea numarului de tehnicieni in industria de securitate si supraveghere video.

Succes tuturor participantilor!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 + = 11