Competitia “Tehnicianul de securitate al anului 2023” cu premii de peste 20.000 lei

0
1311

RQM Certification, principalul furnizor de formare profesionala pentru industria de securitate privata din Romania, impreuna cu Spy Shop, cel mai mare importator, distribuitor si retailer de echipamente de securitate din Romania, vor organiza pentru al doilea an consecutiv, cea mai importanta competitie destinata tuturor profesionistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalarilor sistemelor de securitate.

Pentru ca participarea la aceasta competitie sa fie valida, este obligatoriu ca toti concurentii sa detina o specializare in ocupatia de “Tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video, control acces” cod COR 352130 sau 313210.

Premiile constau in echipamente si accesorii HIKVISION in valoare de 20.000 lei oferite de HIKVISION. Acestea vor fi acordate exclusiv pe baza abilitatilor si cunostintelor participantilor.

In finala competitiei se vor califica 3 participanti, acestia fiind premiati de catre organizatori cu echipamente utile activitatilor lor profesionale .

Etapele competitiei:

  • Etapa I (pasiva) consta intr-un test online din materialul bibliografic si va avea loc in data de 29.09.2023;
  • Etapa a II-a (activ) va avea loc pe data de 27.10.2023 si se va desfasura la sediul SPY SHOP Dumbravita jud. Timis.

Afla mai multe detalii cu privire la conditiile de participare, perioada competitiei si alte informatii utile accesand site-ul oficial RQM Cert.

Spy Shop incurajeaza astfel de evenimente deoarece motiveaza si contribuie la cresterea numarului de tehnicieni din industria de securitate si supraveghere video.

Le uram succes tuturor participantilor!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


9 − = 5