Competiția “Tehnicianul de securitate al anului 2022”

0
1478

RQM Certification, care este principalul furnizor de formare profesională pentru industria de securitate privată din România, împreună cu Spy Shop, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de echipamente de securitate, care operează prin intermediul site-ului www.spy-shop.ro, vor organiza cea mai importantă competiție pentru cei care își desfășoară activitatea în domeniul instalărilor sistemelor de securitate.

Condiția obligatorie de participare la această competiție este deținerea specializării de tehnician pentru sisteme de detecție, supraveghere video, control acces (cod COR 352130 sau 313210).   

Premiile puse la bătaie de către RQM Certification și Spy Shop, sponsor și partener al acestui eveniment, constă în echipamente și scule de lucru în valoare de 10.000 lei, iar acestea vor fi acordate exclusiv datorită abilității, cunoștințelor și perspicacității participanților.

Etapele de desfășurare ale competiției sunt următoarele:

  • 1 Mai – 30 Iunie: înregistrarea participanților, pe site-ul RQM Cert
  • 1 Iulie: trimiterea bibliografiei cu documentația tehnică către participanți
  • 30 Septembrie: test online din materialul bibliografic
  • 28 Octombrie: proba finală (test practic) la sediul Spy Shop

Pentru proba finală se vor califica 3 competitori, iar in funcție de priceperea și cunoștințele fiecăruia se vor clasa pe locul I, locul II și locul III, fiecare având ca recompensă un premiu.

Mai multe detalii legate de condițiile de participare, perioada competiției, premii și alte informații folositoare pentru cei interesați, se pot găsi pe site-ul RQM Cert.

Inițiativa este o noutate în domeniul instalărilor sistemelor de securitate din România, iar faptul că această nișă este într-o continuă expansiune și dezvoltare face ca astfel de evenimente să fie binevenite și chiar să impulsioneze creșterea numărului de tehnicieni în industria de securitate și supraveghere video.

Această colaborare de anvergură dintre RQM Cert și Spy Shop este posibilă datorită parteneriatului de lungă durată, iar în viitor vom mai vedea astfel de acțiuni care să susțină și să dezvolte atât piața de securitate, supraveghere video și control acces, cât și personalul specializat din acest domeniu de activitate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 8 = 11