Cinci sugestii de videointerfoane pe care să le folosești dacă tocmai te-ai mutat la casă nouă

0
312

Una dintre cele mai mari realizări ale unui tânăr sau a unei familii proaspăt construită este să-și clădească propriul cuib. Când reușești să-ți iei propriul apartament simți că lumea e toată a ta, fiind una dintre marile succese ale unei persoane. Fie că ți-ai cumpărat un apartament aproape de metrou, un duplex într-o zonă limitrofă de lângă Timișoara sau o căsuță cochetă trebuie să știi că este esential să-ți asiguri măsuri de supraveghere ca la carte.

Trebuie să te simți în siguranță la tine acasă, de aceea, îți propunem câteva idei de videointerfoane pentru a controla accesul în locuință. Protecția este primul lucru la care să te gândești și de aici e bine să începi.

Ki videointerfon WiFi Dahua KTW01

Îți prezentăm un set videointerfon de la Dahua pentru o familie, extrem de ușor de utilizat și accesibil.  Are în componența sa un post de exterior și un alt post de interior cu ecran de 7 inch. Postul de exterior dispune de camera cu cu senzor 1/2.8inch CMOS, rezoluție de 2 MP (Full HD-1920 x 1080 pixeli), iluminator IR automat și unghi de vizualizare de 125°, 72°, 142°. Beneficiază, de funcții importante cum ar fi: WDR, reducerea zgomotului 3D, auto comutare ICR, detecția mișcării, night vision etc.

Permite comunicare bidirecțională “dual-way”, configurare Web sau control de la distanță prin intermediul aplicației DMSS/gDMSS – Android/iDMSS – iOS. Modalitatea de de blocare se face pe bază de card tip IC (max. 10.000) cu distanța de citire de 3-5 cm, de la postul de interior sau de pe smartphone. Are carcasa de culoare neagră fabricată din PC+acril, montajul se realizează aparent, gardul de protecție fiind garantat de standardul IP65. Alimentarea se va face la 12V DC/1 A sau PoE, iar temperatura optimî de funcționare este cuprinsă în intervalul -30°C si +60°C.

Kit videointerfon pe 4 fire Hikvision

Setul este format dintr-un post exterior și interior, cu un monitor de 7 inch cu handsfree și 4 butoane fizice. Device-ul dispune de un sensor de imagine ¼ inch CMOS. Iluminare pe timp de noapte cu IR până la o distanță maximă de 2 metri. Rezoluția video este de 720 x 572 pixeli și viteză de redare de 25 cadre pe secundă. De asemenea, kit-ul suportă până la trei posture de interior, două pentru interior și la fiecare post de interior poți conecta câte o cameră analogică.

Kit videointerfon RFID SLINEX

Kit-ul de la Slinex este alcătuit dintr-un post exterior cu citator de proximitate RFID intergrat, încă un post de interior cu un ecran TFT de 4.3inch și un alimentator pentru camera video de supraveghere. Dispozitivul poate să fie instalat în complexe rezidențiale, clădire de blocuri, inclusiv depozite și în oirce alt loc unde este necesară o intrare sigură pentru un număr mai mare de persoane. Controlul accesului are loc cu ajutorul cartelelor tag sau printr-un cod PIN din patru cifre. Are capacitatea de a înregistra 200 de cartele și 200 de combinații unice de coduri PIN. Rezoluția este de 2 MegaPixeli, cu un unghi de vizualizare de 150⁰.

Kit videointerfon WiFi cu sonerie smart EZVIZ

Acest kit este perfect pentru o familie. Setul este alcătuit dintr-un videointerfon exterior, o sonerie smart și un transformator. Dispune de tehnologia IA și are o rezoluție de 2 MegaPixeli, înregistrările făcându-se la o calitate ridicată datorită senzorului de ½.4 inch Progressive Scan CMOS. Dispune de light-vision până la 5 metri și de conectivitate  WiFi Dual-Band, permițând flexibilitate  în alegerea frecvenței. Are mai multe variante de stocare precum: Cloud, Micro SD de până la 256 GB sau NVR.

Poți vizualiza imagini live prin aplicația EZVIZ disponibilă în Google Play  și App Store pentru sistemele de operare Android  sau iOS. De asemenea, soneria smart trimite notificări  atunci când telefonul mobil este la îndemână cu o rază de acțiune de 3 metri cu până la 72 dB volum. Când este apăsată soneria va trimite o solicitare de apel video pe telefon. Dispune de 20 tonuri de apel, putând alege ca tonul setat să fie pornit sau oprit. Alimentarea se va face la 220V AC, iar temperatura optimă de funcționare este cuprinsă în intervalul:-10°C si +40°C.

Kit videointerfon Commax

La fel ca restul kit-urilor desprise și cel de la Commax este format dintr-un post de exterior și altul de interior. Monitorul are7 inch cu handsfree și butoane tactile. Videointerfonul color are sensor de imagine CMOS, iluminare pe timp de noapte cu LED de lumină albă, sensibilitate: 0.1 Lux (pana la 300 mm) și un unghi de vizualizare orizontal 75°, vertical 55°. Temperatura de funcționare a camerei pornește de la -10 grade Celsius și ajunge pănă la +40 grade Celsius.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


7 − 5 =