Avantajele unui sistem de alarmă wireless

0
745

Prin actualizarea casei tale de la sisteme cablate la cele wireless, îmbunătățești atât funcționalitatea lui cât și nivelul de securitate oferi ție, casei și familiei tale.

Tehnologia wireless te menține informat asupra lucrurilor importante care se întâmplă în prezența sau în lipsa ta; atunci când alegi un sistem de alarmă ia în considerare următorii 4 factori:

  • Este mai sigur

Aceste sisteme wireless folosesc o conexiune celulară rapidă și de încredere, dând posibilitatea trimiterii alertelor și notificărilor în timp real direct pe telefonul tău, combatând vulnerabilitățile ce se regăsesc în alte sisteme de alarmă. De exemplu, nu există cabluri telefonice sau de transmitere a datelor care să poată fi tăiate pentru a opri sistemul.

Sistemele tradiționale cablate cedează în fața căderilor de energie electrică sau a defectelor rețelei de internet. Aceste sisteme de alarmă wireless folosesc o conexiune celulară sigură și de încredere și o sursă de energie alternativă de rezervă care poate declanșa alarma în caz de urgență pe timpul unei pene de curent. Acest lucru mai înseamnă și că becurile din casă vor continua să funcționeze ca factor descurajant pentru potențialii hoți iar sistemul tău de ventilație se va opri din funcționare în cazul unui incendiu pentru a nu răspândi flăcările și fumul.

  • Este mai ușor de instalat și beneficiază de suport mai rapid

Cablurile fiind scoase din discuție, automat instalarea se va face mult mai ușor și mai rapid.

Varietatea gamei de panouri de control, senzori wireless și dispozitive de securitate te vor ajuta să îți descoperi nevoile și preferințele de securitate. Unii senzori nici măcar nu vor necesita înlocuire; cu toate astea, cei ce necesită acest lucru nu îți vor da dureri de cap la partea de cablare, fiind wireless.

Un alt mare beneficiu este valabil în cazul în care sistemul tău este monitorizat de o firmă specializată; în cazul în care ceva nu merge bine, firma are posibilitatea de a se conecta de la distanță la sistemul tău și de a rezolva problema fără a mai fi nevoie de un tehnician la fața locului.

  • Este flexibil și versatil

Datorită faptului că senzorii wireless sunt ușor de mutat (și de adăugat), îi poți folosi să ții evidența diferitelor acțiuni prin casă, profitând de alertele în timp real pe care aceștia le oferă la comanda ta.

Senzorii pentru uși și ferestre sunt destul de mici încât îți pot oferi posibilitatea de a monitoriza dulapul cu medicamente, intrarea la piscină sau un seif cu bunuri de valoare. Acest lucru va crește gradul de conștientizare a ceea ce se întâmplă în interiorul casei tale, nu doar în perimetru.

  • Sistemul este ușor de extins

Pe măsură ce tu și familia ta creșteți și vă schimbați, nevoile tale se schimbă, de asemenea. Tehnologia wireless este portabilă, flexibilă și se adaptează în funcție de persoana ta.

Spre exemplu, cu un copil pe drum, ai avea nevoie de o cameră de supravegehre pentru pătuțul lui; acest lucru nu va fi o problemă. Atunci când copiii tăi vor deveni mai mobili, vei putea adăuga, spre exemplu, senzori la deschiderea/închiderea congelatorului sau la dulapurile din bucătărie. Alt exemplu sunt desele călătorii în interes de serviciu; dacă vrei să angajezi pe cineva să aibă grijă de animalul tău de companie, poți instala o încuietoare smart integrată în sistem pe care să o poți folosi atunci când vine îngrijitorul.

Indiferent de dispozitivele pe care ai vrea să le adaugi pe viitor, poți avea încredere că sistemul tău se poate extinde fără probleme.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 4 = 1