Asistentul Google – ce poate face în 2021 pentru securitatea familiei tale

0
370

„Ok, Google!” Expresie deja celebră care inspiră constant meme-uri, face deliciul copywriterilor digitali și oferă respect gigantului Google. Tehnologia avansează într-un ritm alert așa că oricine poate să beneficieze de un sistem de securitate inteligent. La noi în țară, Google Home este folosit, dar încă nu are succesul din Statele Unite. Puțin câte puțin și românii vor înțelege beneficiile acestui mod de operare creat în primul rând, pentru optimizarea și eficientizarea timpului.

Astfel că: ce este Google Assistant și cum ne poate face viața mai ușoară?:

1. Ce este Google Assistant

Simplu: este asistentul vocal de la Google folosit pe smartphone-uri și dispozitive smart home. Inițial, a fost o extensie a Google Now care știa unde lucrezi, ce planuri de viitor ai sau cu ce echipă de fotbal ții astfel încât, să-ți prezinte informațiile care contează pentru tine. Google Now este istorie acum, dar Google Assistant trăiește în același spațiu, îmbinând elemente personalizate cu o gamă largă de control vocal.

Este smart. Asta-i clar! Îl poți folosi într-un mod divers. Una dintre caracteristicile de bază al acestui sistem de operare este CĂUTAREA. Iată deci, care sunt acestea:

2. Cât de smart e Google Assistant

Oferă comenzi și căutare vocală, control al device-ului activat direct prin voce, permițându-ți să finalizezi o serie de sarcini după ce ai spus cuvintele magice: „Ok, Google! ” sau „Hey, Google!” De altfel, este conceput pentru a oferi interacțiuni conversaționale.

– Controlează dispozitivele și casa inteligentă

– Controlează muzica și suntele indoor

– Face programări și trimite mesaje

– Deschide aplicații pe telefon

– Citește notificările

– Face check-in la zbor (în funcție de linia aeriană și de destinație)

– Formează fundația pentru controlul SMART al casei tale. Este compatibil cu o gamă largă de dispozitive astfel încât poți controla încălzirea, lumina sau camerele de supraveghere

3. Siguranță și securitate

Cum am menționat mai sus, Google Assistant poate controla sistemele de supraveghere care îți monitorizează casa. Dacă te gândești serios să-ți customizezi locuința, SMART trebuie să fie primul lucru de care să ții cont. Internet of Things sau Internetul Lucrurilor este ajutorul tău de nădejde în acest caz pentru că te va ajuta să conectezi Internetul la dispozitivele, serviciile sau sistemele automate pe care le ai la dispoziție, formând celebra rețea de obiecte.

Începe cu un sistem de securitate bine pus la punct și care să se plieze pe cerințele și nevoile tale. Monitorizarea constantă reprezintă astăzi o necesitate și nu un moft, așa că alege camere de supraveghere potrivite ție. Noi îți sugerăm camerele de supraveghere pentru interior și exterior de la Dahua, de tip wirless. Aplicația IMOU este disponibilă pe Google Play și va face diferența cu siguranță. Primești notificări de tip push, alerte și vezi imagini live de la distanță, departe de casă având totul sub control. Cum acest tip de cameră se conectează la Google Assistant, viața ta o să fie mai smart printr-o singură comandă vocală.

Indiferent de alegerile pe care le faci, viața se automatizează din ce în ce mai mult, iar noi va trebui să ținem pasul cu tehnologia. Beneficiile sunt incredibile dacă știi să le aplici corect, indiferent că vrei mai multă siguranță pentru familia ta sau mai mult timp pentru lucrurile care contează.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


4 + 1 =