Anunțarea ediției a II-a a premiilor pentru Excelența Profesională în Industria de Securitate Privată – OSPA România 2017

0
1890

Comunicat

Federatia Serviciilor de Securitate din Romania si Outstanding Security Performance Awards (OSPA) lanseaza a doua editie a Premiilor OSPA in Romania
Dupa o editie inaugurala de succes, Federatia Serviciilor de Securitate este fericita sa anunte organizarea celei de-a doua Editii Trofeelor OSPA Romania 2017.
Inscrierile vor incepe la data de 15 Februarie, data limita pentru inscierea aplicatiilor fiind 30 iulie.

Finalistii de anul acesta vor fi anuntati la inceputul lunii octombrie.

Trofeele pentru Excelenta Profesionala in Domeniul Securitatii Private (OSPA) reprezinta un program anume conceput pe baze stiintifice pentru recunoasterea si celebrarea performantelor profesionale extraordintare in acest domeniu de mare semnificatie economica si sociala.

In Romania programul este organizat de catre „World Excelence Award Limited” in parteneriat cu Federatia Serviciilor de Securitate din Romania. Programul OSPA se bazeaza pe un sistem de apreciere complet independent, obiectiv si incluziv si se adreseaza profesionistilor din industria securitatii private.
„Daca editia 2016 a trofeelor OSPA – Romania a avut patru categorii de premiere: Manageri si Directori de Securitate (in house); Instalatori/Integratori Sisteme de Securitate; Agenti de Securitate; Consultanti de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizica), pentru editia din 2017 ne propunem sa crestem numarul categoriilor de premiere, pentru a reflecta mai bine directiile de devoltare si preocuparile din industria securitatii private” a comentat dl. Gabriel Badea, presedintele Federatiei.
Ca si la editia inaugurala, din 2016, jurizarea aplicatiilor se va face in cadrul unui proces complex, complet independent si obiectiv, derulat pe mai multe planuri, atat in Romania cat si in Marea Britanie.

In afara de Romania, Gale OSPA sunt organizate si de asociatii profesionale ale industriei securitatii private din Australia, Germania, Marea Britanie, Norvegia si Statele Unite.
Gala de decernare a premiilor OSPA va avea loc 10 noiembrie 2017.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati in legatura cu OSPA Romania urmariti website-ul https://ro.theospas.com, publicatia noastra Security Excellence Digest, precum paginile noastre de pe retelele de socializare.

Inforamatii despre eveniment mai pot fi gasite si pe http://ziuasecuritatiiprivate.ro/

De asemenea, pentru orice informatii suplimentare privitoare la Premiile OSPA, ne puteti scrie pe adresa office@fss.org.ro.

FEDERATIA SERVICIILOR DE SECURITATE
Bucuresti, 16/01/2017

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 6 = 10