5 tendinte ale pietei de control acces si cum sa fii in pas cu ele

0
619

Stilul nostru de viata, de lucru si modul in care ne miscam evolueaza in permanenta. Odata cu schimbarea intervine si nevoia unor sisteme de siguranta mai agile. Oamenii se asteapta la conectivitate si comoditate peste tot: viata moderna ar trebui sa fie o serie de experiente perfecte, mai rapide si mai usoare pentru toata lumea. 

Tehnologiile pentru control acces – hardware si software – trebuie sa fie pregatite pentru aceste asteptari. In control acces, ecosistemele integrate mai inteligente, mai ecologice si mai conectate, reprezinta urmatorul pas.

Cladiri mai inteligente

Cladirile inteligente beneficiaza deja de o proportie de 8% in chirii si 24% in valoare, conform PwC. Fiecare usa inteligenta devine un nod intr-o cladire inteligenta. Un management mai eficient al cladirii – inclusiv un control acces fiabil – permit o utilizare mai buna a spatiului. 

Cladiri mai “verzi”

Cladirile sustenabile sunt avantajoase, atat economic, cat si etic. Eficienta energetica este deosebit de importanta in Europa, unde clientii platesc unele din cele mai mari preturi unitare ale energiei electrice din lume. Nu este nicio surpriza atunci sa aflam de la Harvard Business Review: “Energia…a fost ascunsa adanc in achizitii, dar se ridica pentru a-si ocupa locul printre parghiile cheie ale succesului in afaceri.”

Analiza datelor

“Software-ul de control acces va juca un rol esential ca baza pentru inovatii viitoare in analiza avansata si procesarea datelor mari “, conform raportului recent privind control accesul al IHS Markit Technology. Fara date si capacitatea de a le prelucra, nu exista o cladire inteligenta si nici o modalitate de a masura durabilitatea sau eficienta in timp real.

Platforma

Intr-un sondaj McKinsey, 76% dintre liderii de afaceri au identificat “ecosistemele” drept principalul agent de schimbare pentru modelele de afaceri existente.

Folosind ecosistemul revolutionar Incedo Business de la ASSA ABLOY, organizatiile isi pot gestiona toate tehnologiile de securitate, acces si managementul cladirii, intr-un singur loc. Acesta iti ofera flexibilitatea de a lua decizii de afaceri mai bune, mai rapide si informate. 

Incedo Business este un sistem universal de securitate care combina control accesul si hardware-ul pentru securitate cu un software ales, intr-o singura platforma si ecosistem, usor de extins sau restrans, conform nevoilor utilizatorului. Indiferent de marimea locatiei, software-ul Incedo Business ofera o interfata puternica, usor de utilizat. Pe langa incuietorile wireless si alte solutii tehnologice pentru securitate din gamele lider de piata ale ASSA ABLOY, Incedo este gata sa fie integrat cu solutii inteligente terte de la partenerii selectat pentru a-ti oferi experienta unei tehnologii inalte la cel mai redus cost posibil.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 7 = 11