Yale inteligente de la Dahua

0
2265

O casa devine mai sigura prin utilizarea unei yale inteligente. Dahua Technology tocmai a lansat o noua serie de yale inteligente bazate pe tehnologii bluetooth si wireless. 

 

Intr-un sistem traditional, cheile pot reprezenta cea mai slaba veriga. Adesea acestea sunt pierdute, sau chiar duplicate, proprietarii fiind pusi in situatii dificile. Solutia compacta de la Dahua de yale inteligente combina carcasa unei yale electromagnetice cu un motor electronic incorporat. Yalele standard de 8mm pot fi upgradate cu usurinta la solutia Dahua fara demontare. Carcasa Dahua se monteaza peste yala existenta.

Exista doua variante de culori disponibile: argintiu sau negru. Yalele sunt din zinc cu un grad de protectie IK08. Constructia solida sporeste nivelul de securitate a locuintei si protectia la act de vandalizare in vederea accesului neautorizat in perimetru.

Proprietarii pot deschide o usa prevazuta cu o astfel de yala prin trei metode: cea clasic cu cheie, prin intermediul unui card, cod de acces si Bluetooth.

Seria de yale Bluetooth & Wireless 433 suporta de asemenea si functia de deschidere de la distanta. Aceasta este posibila prin imprecherea cu un post de videointerfon de exterior Wi-Fi VT02111D-WP (433), iar accesul fiind garantat prin intermediul aplicatiei mobile DMSS care poate fi instalata pe smatphone-uri.

Cardurile compatibile sunt dificil de clonat. In ceea ce priveste activarea prin intermediul unei parole, utilizatorii pot introduce numere aleatoare inainte sau dupa introducerea codului efectiv pentru sporirea nivelului de securitate si intimitate. De asemenea o conexiune bluetooth criptate permite comunicarea securizata cu yala in vederea accesului in perimetru.

Yalele inteligente de la Dahua fac parte din masterplanul Dahua de a oferi un oras mai sigur si inteligent, “Enabling a safer city and smarter living.”

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


4 + 5 =