Wisenet X printre castigatorii Benchmark Innovation Awards 2017

0
705

Wisent X cea mai recenta si performanta generatie de camere de supraveghere Hanwha a fost desemnata castigatoare in categoria sistemelor de supraveghere video in cadrul concursului anual Benchmark Innovation Awards 2017.

Aceasta gala recunoaste si premiaza beneficiile gandirii inovative furnizate de serviciile de securitate. Este gazduita de publicatia lunara Benchmark Magazine, una din cele mai apreciate publicatii din industria securitatii.

Echipate cu cel mai performant WDR de 150dB si lentile low light, camerele Wisenet X contin cel mai puternic DSP incorportat intr-o camera de supraveghere. Aceasta combinatie asigura producerea unor imaginii de calitate superioara indiferent de momentul zilei cu sau fara leduri IR sau alte surse de iluminare.

Tehnologia avansata Wide Dynamic Range (WDR) 150dB care se regaseste in randul camerelor Wisenet X faciliteaza producerea de imagini clare chiar si in conditii solicitante si contrastante de iluminare. O imagine produsa de un WDR standard este rezultatul a doua imaginii cu expuneri diferite. Wisenet X 150dB utilizeaza 4 cadre cu expunere diferite pentru crearea unei imagini mai naturare eliminandu-se astfel unul din punctele slabe ale WDR-ului si anume imaginile blurate.

Noua arhitectura a chipsetului Wisenet X permite prelucrarea datelor de trei ori mai rapid fata de generatiile vechi de chipset-uri. Acest fapt a permis integrare de functii de analiza video avansate printre care se numara, contorizare de persoane – pentru masurarea eficientei dintre numarul de clienti potentiali si a vanzarilor efectuate,  precum si functia de heatmap pentru afisarea zonelor de interes dintr-un centru comercial si timpi de asteptare.

Puterea de procesare a chipsetului Wisenet X permite rularea concomitenta a unor aplicatii apartinand unor producatori terti. Printre acestea se numara, aplicatii de recunoastere faciala si de ANPR. Recunoasterea numerelor de inmatriculare genereaza evenimente daca numarul de inmatriculare a unei masini autorizate este recunoscut generandu-se operatii de control acces ca deschidere/inchidere bariera, transmitere rapoarte ale activitatii via email, FTP sau SMS.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 + = 8