WISENET 5, cel mai performant chipset de pe piata

0
2406

Wisenet 5 reprezinta cel mai performant chipset de pe piata dedicat camerelor IP de supraveghere video

Camerele prevazute cu acest chipset, familia Wisenet X, sunt capabile de procesarea datelor cu o viteaza marita, atingandu-se performante video de neegalat. Chipsetul Wisenet 5 vine cu noi functii in procesarea imaginilor si a transmiei de date.

Wide Dynamic Range 150dB

Wisenet 5 introduce pentru prima oara in lumea CCTV-ului un WDR de 150dB. Chipseturile de la alti producatori de specialitate cu WDR de 120dB, produc imagini video prin combinarea a doua tipuri de imagini, una de expunere redusa, iar cealalta de expunere ridicata. In cazul noului chipset, Wisenet 5, imaginile produse sunt obtinute prin combinarea a 4 cadre, efectul obtinut fiind de imagine mai fidela si naturala.

Imagini color chiar si in conditii reduse de iluminare

Prin combinarea chipsetului Wisenet 5 cu tehnologia lentilelor Hanwha, camerele din seria Wisenet X, sunt capabile de producerea unor imagini color chiar si in conditii reduse de iluminare, fara activarea ledurilor IR.

Stabilizare de imagini

Imaginile produse sunt extrem de stabile datorita noului senzor giroscopic. Acesta permite producerea de imagini stabile chiar si in conditii nevaforabile caracterizate de vibratii, vant, etc.

*XNB-8000/6000

Wisestream II

Noul chipset introduce versiunea a 2 a tehnologiei WiseStream de compresie video si de control dinamic al codarii. Impreuna cu tehnologia de compresie H.265, tehnologia complementara WiseStream II, balanseaza calitatea imaginii si compresia in functie de nivelul de miscare din cadru. Banda necesara transmiterii fluxurilor video este imbunatatita cu pana la 99% fata de imagini comprimate cu H.264. Astfel, noua generatie de camere Wisenet X sunt cele mai orientate camere spre utilizarea cat mai eficienta a benzii.

Analiza video inteligenta

Wisenet X introduce o noua serie de functii de analiza audio, ceea ce permite etichetarea sunetelor ca expolozii, foc de arma, geam spart sau tipete. In aceste conditii sunt generate alarme cu rol de notificare a utilizatorilor cu privire la situatia din scena monitorizata.

Contorizare de persoane

Wisenet 5 introduce si functii de analiza inteligenta de tipul business intelligence. Printre acestea se numara functia de numarare persoane pentru masurarea eficientei magazinelor, de exemplu.

Heatmap

Functia Heatmap, permite vizualizarea de sabloane a traseelor urmate de clientii dintr-un magazin. Permite analiza comportamentului clientilor si a trendului din vanzari pentru determinarea cu usurinta a produselor care manifesta interes pentru acestia.

Handover alarme catre camere PTZ

Functia de handover, permite preluarea alarmelor de tipul detectie de miscare de la camerele fixe Wisenet X de catre camerele PTZ. Odata primita notificarea  de la camerele fixe, camera PTZ va sari pe presetul asiginat camerei IP fixe care a generat alarma. Zonele “moarte” sunt acoperite cu succes prin intermediul acestei functii.

*PNP-9200RH / XNP-6370RH

Interfata USB pentru adaptoare de retea wireless

Utilizand adaptoare de retea wireless, operatorii pot accesa fluxuri video live de la camerele in vederea fixarii si focalizarii lentilei conform scenei monitorizate. Reprezinta o alternativa la testerele video de pe piata compatibile cu camerele IP, adesea o solutie extrem de scumpa.

Sloturi de card duale

Camerele Wisenet X sunt prevazute cu sloturi pentru carduri microSD duale, fiecare suportand carduri de maximum 256GB, insumand 512GB. Aceasta poate reprezenta solutia ideala de backup daca mediul de transmisie este instabil.

Cyberscuritate

Noile modele de camere Wisenet X vin cu noi politici de securitate stricte, incluzand metodele de autentificare a utilizatorilor, procesul de upgradare de firmware, dar si eliminarea notiunii si functiei de backdoor. Eliminarea backdoor-urilor este un subiect extrem de sensibil in ultimul an, tot mai multi producatori, indeosebi chinezi, fiind acuzati de organizatii de specialitate de faptul ca firmware-urile camerelor IP, DVR-urilor si NVR-urilor au asa numitele backdoor-uri prin care acestea raporteaza la severe distante, din tara mama, informatii ale utilizatorilor, IP-uri, etc.

Seria de camere Wisenet X introduce un nou standard in piata de supraveghere video prin utilizarea de rezolutii optime si maximizand utilizarea benzii combinand H.265 si tehnologia proprietara WiseStream II.

Wisenet X contine  25 de noi camere, de la box, bullet, pana la dome-uri antivandal de 5 si 2 megapixeli.

Sursa: www.hanwha-security.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 + 4 =