VIVOTEK SC8131- contorizare de persoane 3D

0
1709

Vivotek SC8131 combina tehnologia proprietara 3D Depth Technology si monitorizare video, furnizand in timp real informatii precise referitor la numarul de persoane care au patruns in campul vizual al camerei, cu o acuratete in contorizare de pana la 98%. Informatiile generate ofera date referitor la numarul de persoane, traseul urmat de acestea, transformabile in metrici necesare in dezvoltarea cu succes a afacerilor.

Instalata in conditii ideale de exploatare, spre exemplu in interiorul magazinelor deasupra cailor de acces si in combinatie cu cele doua lentile, camera urmareste pozitile tridimensionale a obiectelor aflate in miscare. Adulti sau copii, o persoana sau grupuri de persoane pot fi distinse de obiecte ca trollere sau carucioare si cosuri de cumparaturi. Informatiile obtinute sunt extrem de precise chiar si in conditii de trafic intens.

In plus, SC8131 este integrat nativ cu platforma VAST tot de la VIVOTEK, integrare care permite afisarea datelor in grafice comprehensive. Calculul inaltimii persoanelor din cadru este efectuat de catre camera in sine, nemaifiind nevoie de transmisia intregului flux video catre un server dedicat de monitorizare ca in cazul altor solutii de pe piata. Solutia de contorizare reduce banda necesara transmiterii datelor si reduce riscul pierderii de date in cazul in care au aparut probleme de comunicare in reteau de date sau de alimentare.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


6 − 3 =