Videointerfonie de bloc pe doua fire de la DAHUA

0
1739
In lumea videointerfoniei, adesea se pune problema tipului de cablare, indeosebi in randul sistemelor vechi care urmeaza a fi upgradate. Adesea cladirile vechi si nu numai, nu permit trasarea de noi cablaje pentru interfoane IP sau solutii care necesita un cablaj compus din mai mult de doua fire. Costul asociat cu procesul de recablare a devinit o bariera in multe dintre sistemele de interfonie care necesita upgradare. Ca raspuns la nevoile pietei, cei de la Dahua a lansat o noua gama de produse numita 2-Wire Apartment Video Intercom System, o solutie orientata pe raportul cost-pret, usor de implementat si utilizat.
 Iata principalele avantaje ale sistemului Dahua 2 Wire:
  • Usurinta cablarii sau adaptarii sistemelor vechi. Printre noile produse lansate, se numar un switch VTNS1006A-2 cu 6 iesiri pentru posturile de interior  si nu in ultimul rand posturile de interior VTH5222CH. Switchul este conectat la posturile de interior utilizand un cablaj de doua fire, utilizate atat pentru asigurarea alimentarii posturilor de interior cat si comunicare cu postul de exterior. Pe langa cele 6 porturi, mai exista o interfata RJ-45 pentru conectarea intr-o retea locala si controlul a altor dispozitive IP, precum camere IP. Distanta maxima dintre switch si posturile de interior nu poate depasi 100m, iar distanta maxima dintre doua switchuri nu poate depasi 30 de metri.

VTNS1006A-2

VTH5222CH

  •  Sistemul de videointerfonie pe doua fire pastreaza capabilitatile consacrate ale sistemelor IP de videointerfonie de la Dahua satsifacand in acelasi timp cerintele unui complex mare rezidential. Noile posturi de exterior  VTO1210C-X, permit interconectarea a maxim 20 de astfel de posturi si maxim 1000 de posturi de interior. Numarul maxim de switchuri dintr-un sistem nu poate depasi 30 de unitati.

  • Posibilitati multiple de preluare a apelurilor.  Per apartament pot fi instalate maxim 5 posturi de interior VTH5222CH, setate ca un grup de apelare, iar apelurile pot fi acceptate prin intermediul oricarui post de interior. Mai mult, acestea permit utilizatorilor sa comunice cu alti utilizatori din acelasi grup de apelare/apartament.
  • Posturile de interior pot accepta fluxuri video live de la camere IP, de asemenea pot fi integrate in sisteme existente de antiefractie ca o extensie a monitorizarii continue a proprietatii.
  • Software-ul de management al unitatilor de videointerfonie este Smart PSS management.
  • Apelurile video pot fi receptionate si pe teminale mobile din internet.

  • Sistem modular. Noile modele de posturi de exterior modulare pot fi utilizate in combinatie cu 2,3, sau 9 posturi de interior. Pot fi instalate atat aparent cat si in varianta ingropat. Un astfel de sistem poate fi compus din maxiumum 25 de apartamente, 10.000 carduri si 3000 de amprente.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 + = 7