Gama Smart vs Touch Line de la Electra

0
2179

Interfoane_electra

Smart vs Touch Line

Noua generatie de interfoane video&audio ELECTRA smart reprezinta o rafinare din punct de vedere estetic si functional a generatiei Touch Line.

Produsele Smart inseamna, la fel ca si Touch Line:

– Design exclusivist si unic in Romania prin tehnologiile GLASS & TOUCH.

– Comunicatie audio FULL-DUPLEX hands-free.

– Video cu imagine excelenta si pret imbatabil.

– Functiuni similare pentru utilizatori: monitorizare video si interconectare cu camere video externe, camera video orientabila si iluminare IR integrata, apel, comunicatie, acordare acces, accesul locatarilor cu tag RFID, optiune pentru o comanda auxiliara, conectarea in paralel a panourilor exterioare si terminalelor interioare.

Produsele Smart inseamna, in plus fata de Touch Line:

+ Panouri exterioare pentru vile cu 1, 2, 3 familii si afisarea numelui in dreptul tastei de apel.

+ Comanda securizata a yalei (din unitatea centrala), astfel incat sistemul este perfect protejat la potentiale interventii neautorizate in panou.

+ Protectie antifurt la panourile exterioare (alarma in caz de desfiletare a surubului Torx).

+ Comunicatie digitala prin protocol CAN (Controller Area Network), o solutie superioara din punct de vedere al fiabilitatii comunicatiei, utilizata si in industria automotive.

+ Alimentarea si programarea instalatiilor prin unitatea centrala, care devine un element esential al sistemului. Un beneficiu major al unitatii centrale il reprezinta posibilitatea conectarii unei camere video aditionale in instalatie, fara a mai fi nevoie de o doza de selectie video.

+ Un sistem stabil, in care dozele de derivatie protejeaza si asigura functionarea instalatiei in cazul unui defect (scurtcircuit) la un terminal de pe un etaj, insularizand zona cu probleme.

Marea majoritate a produselor Smart sunt disponibile pentru comenzi magazinul online Spy Shop. Din 30.06 vor fi pe stoc si panourile audio pentru vile.

Va uram o saptamana excelenta si va invitam sa comandati… smart !

Echipa ELECTRA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 4 = 5