DESPRE VIDEOINTERFOANE

0
2155

Videointerfonul reprezinta un ansamblu de module si accesorii destinat restrictionarii accesului intr-o anumita arie ce ofera siguranta si gradul de intimitate dorit.

Pentru un sistem cu atat de mare importanta, videointerfonul este usor de utilizat si programat punand astfel in valoare eleganta si functiile sale.

Aruncand o privire asupra videointerfoanelor aflate pe piata putem alege sa combinam diferite module astfel incat sa obtinem configuratia dorita in functie de economii sau preferinte.

Videointerfon

Pentru dumneavoastra am ales o descriere a unui model produs DAHUA ce se prezinta a fi un videointerfon TCP/IP ce detine camera IR avand 420 linii TV, afisaj LCD de 3.5 inch, tastatura touch-sense, grad de protectie la exterior 65, programare IP, detine avertizare antifurt, extensie de posturi interioare nelimitata si pentru protectia sa, postul exterior suporta montaj ingropat fiind acoperit cu o suprafata de sticla securizata.

Cat despre modulele de interior, DAHUA ofera posturi interioare TFT-LCD cu diagonala de 7 inch si rezolutie de 800×480 pixeli avand functii de intercomunicare, software client pentru smartphone si perioada de apelare setabila.

Videointerfon

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


4 + 1 =