Turbo HD a ajuns la versiunea 4.0

0
1585

Hikvision a anuntat de curand disponibilitatea produselor din familia Turbo HD 4.0 in mod special a DVR-urilor din generatia 72/73HTHI-K.

Aceasta gama noua de produse se lauda cu o rezolutie 4K si faptul ca este cel dintai producator care beneficiaza de tehnologia de compresie H.265+ in randul produselor analogice.

DVR-urile vin cu urmatoarele specificatii, iesire 4K, compatibilitate cu cele patru tipuri de tehnologice apartinand clasei analogice, TVI, CVI, AHD si analogice, la care se adauga accesul in randul camerelor IP.

Asemeni NVR-urilor Hikvision prevazute cu porturi PoE, DVR-urile Turbo HD 4.0 sunt prevazute cu optiunea POC (Power over Coaxial), fapt ce simplifica instalarea camerelor. Pe scurt, POC permite alimentarea camerelor si transmisia semnalului video pe acelasi cablu coaxial.

Directorul de marketing pe Europa, Peter Guan a declarat :”Turbo HD 4.0 utilizeaza H.265+, imbunatatind dramatic eficienta in codare si reducand cerintele de banda pana la 75% in comparatie cu H.264, respectiv 50% in materie de stocare. Aceasta reprezinta o inovatie in piata analogica prin introducerea pentru prima oara a compresiei proprietare H.265+ in randul produselor analogice.”

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


6 + 9 =