Toshiba lanseaza seriile S300 si V300 de HDD-uri pentru surveillance si aplicatii video

0
1058

HDD-urile S300 sunt special create pentru sarcinile din sectorul de monitroizare video cu posibilitatea inregistrarii fluxurilor video provenind de la maxim 64 de camere de supraveghere video si variante de 4,5,6,8 si 10TB, rezistentre la scrierei continue 24/7.

Aceste HDD-uri incorporeaza tehnologia de platane stabile Toshiba si sunt compatibile cu sisteme ca DVR-uri/NVR-uri, DVR-uri hibride si sisteme prevazute cu tehnologia RAID. Sunt prevazute cu senzori RV pentru a diminua vibratiile din sisteme cu mai multe HDD-uri. Seria S300 asigura fiablitate prin minimizarea efectelor de vibrare prin sistemul avansat de control si senzori dedicati. Cei din urma senzori detecteaza chiar si cele mai mici socuri, informatii transmise senzorilor RV, care au rolul de compensare a vibratiei generate de rotatia platanelor. In ceea ce priveste cantitatea totala de informatie scrisa si suprascrisa, aceste HDD-uri suporta pana la 180TB per an la o rotatie de 7200 pe minut si viteza maxima de transfer a datelor de 248Mbps. Performantele in timp real sunt obtinute cu ajutorul tehnologiei Toshiba Dynamic Cache Technology de citire si scriere optimizata a cacheului prin intermediul unui algoritm dedicat on-board si managementul bufferului. Garantia oferita de producator este de 3 ani de zile.

HDD-urile din seria V300 sunt noile HDD-uri de tipul entry-level orientate catre consumatori indeosebi aplicatii de tipul streaming video la viteze de 5000rpm si buffer de 64MB. HDD-urile V300 pornesc rapid din starea de sleep, suporta tehnologia de streaming ATA si pot inregistra fluxuri video generate de maxim 4 camere simultan. Prevazute cu platane de 1TB, consumul acestor HDD se regaseste in intervalul 4.2~5.7W.

V300 este prevazut cu tehnologia proprietara Toshiba, Silent Seek Technology pentru minimzare zgomot si caldura pe durata operarii. Modelele disponibile sunt de 500GB, 1,2 si 3 TB avand o garantie de producator de 2 ani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


6 − 5 =