Turbo HD 4.0

0
2252

Hikvision ridica stafeta in randul sistemelor de supraveghere video prin introducerea versiunii 4 a tehnologiei Turbo HD. Fata de principalul competitor, Dahua si a tehnologiei HDCVI care a ajuns la versiunea 3.0, Turbo HD 4.0 contine o noua gama de camere de supraveghere extrem de performante in conditii de iluminat redus cu o rezolutie maxima de 8 megapixeli si posibilitatea alimentarii si transmisiei semnalului video pe cablu coaxial (prin intermediul unor dispozitive POC –Power over Coax). Generatia a – 4 – a de inregistrastoare Turbo HD imbratiseaza compresia video propietara H.265+ cu rol de imbuntatire a modului de utilizare a benzii si a spatiului total de stocare pentru pastrarea inregistrarilor. H.265+ deriva din standardul H.265. de asemenea, compatibil cu DVR-urile Turbo HD4.0.

Primele produse Turbo HD 4.0 care vor fi lansate sunt modele de 8 megapixeli de camere box si bulleturi varifocale, precum si DVR-uri cu iesiri HDMI de rezolutie 4K. Camerele de 8 megapixeli ofera cea mai ridicata rezolutie din randul sistemelor analogice de supraveghere video. Multumita tehnologiei proprietare Power over Coax 2.0, noile modele de camere pot fi alimentate si transmite semnalul video 4K pe acelasi cablu coaxial.Din punctul de vedere al compatibilitatii, inregistratoarele THD 4.0 sunt compatibile cu versiunile anterioare de camere THD, camere IP, analogice, HDCVI precum si camere AHD de la producatori terti. Practic acestea ofera o modalitate extrem de flexibila pentru upgradarea sistemelor analogice vechi depasite tehnologic la noile trenduri ale pietei. Rezultatul acestor avantaje consta in performante de neegalat coroborate cu o instalare extrem de rapida si redusa ca pret.

Gama THD 4.0 de inregistratoare video sunt prevazute cu tehnologia de compresie H.265, precum si noua tehnica brevetata de Hikvision, H.265+. Conform rezultatelor obtinute de inginerii de la Hikvision, tehnologia H.265+ imbunatateste dramatic eficienta codarii, prin reducerea benzii necesare transmisiei fluxurilor video pana la 75% fata de sistemele clasice H.264. In materie de stocare, fuxurile video produse de camerele THD4.0 ocupa pana la jumatate din spatiu de stocare in comparatie cu aceleasi fluxuri video codate H.264.

In conditii de iluminare redusa, noua gama de camere THD 4.0 prezinta o varianta imbunatatia a tehnologiei Darkfighter, pentru prima oara prezentata in randul camerelor care folosesc suport de transmisie video cablul coaxial. Acestea produc imagini color in conditii de pana la 0.003 lux, extrem de clare.

Sursa www.hikvision.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


3 + = 12