Tribrid HDCVI & Analog & IP

0
1929

Aceasta este denumirea celui mai ravnit dispozitiv video recorder actul. TRIBRID HDCVI & Analog & IP combina toate cele trei tehnologii de transmisie video intr-un singur device disponibil in trei variante: 4, 8 si 16 canale , fiecare canal “In ” putand fi utilizat pentru oricare din tehnologiile video enumerate in denumirea sa, de asemenea toate canalele de intrare suporta format video 1080P.

Pentru a putea fi utilizat intr-o plaja cat mai larga, pe langa tehnologia patentata HDCVI de cei de la Dahua, Video Recorder-ul a fost creat pentru a putea fi utilizat cu o gama larga de camere IP (Support Multi-brand network cameras: Dahua, Arecont Vision, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, CP Plus, Dynacolor, Honeywell, Panasonic, Pelco, Samsung, Sanyo, Sony, Videosec, Vivotech , and etc. ).

Pentru astfel de performante este normal ca Video Recorder-ul sa fie dotat cu mari capacitati de stocare si astfel au fost prevazute 4 sloturi SATA si unul eSata fiecare suportand pana la 16 TB. Pentru accesare remote, la fel ca majoritate device-urilor Dahua , acesta poate fi accesat atat Web dar si cu soft client ( DSS, PSS, DMSS ).

7404 7408 7416L

 

sursa :  dahuasecurity.com

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 3 = 1