Tehnologia “Intelligent Video Analytics” la camerele de supraveghere video CCTV

1
2412

Noile tehnologii, uneori se dovedesc a fi mult mai eficiente daca sunt cuplate cu dispozitivele sau tehnologiile existente. Acest lucru este din cauza faptului ca astfel de tehnologii noi ar putea ajuta de fapt, la cresterea performantelor tehnologiilor existente, care au un set de caracteristici eficiente, cu care se poate incepe. Multe companii din domeniul securitatii si sistemelor de alarma sunt implicate in dezvoltarea dispozitivelor de securitate existente, prin integrarea de noi tehnologii pentru produsele lor existente, in acest fel devin mult mai eficiente in comparatie cu omologii sai. Unul dintre dispozitivele de securitate cele mai dezvoltate, este camera CCTV, dezvoltarea camerei CCTV a stagnat pana de curand, cand mai multe tehnologii noi au fost deja dezvoltate, care ar putea contribui la cresterea eficientei camerelor CCTV. O astfel de tehnologie care completeaza functionalitatea camerei CCTV este “Intelligent Video Analytics”, care transforma camera CCTV intr-un dispozitiv de securitate foarte activ, noile chipuri implementate in camere, au fost dezvoltate cu scopul de ai oferi camerei CCTV imagini clare si de inalta calitate.

Intelligent Video Analytics
Samsung este o companie care investeste mult in tehnologia din produse lor, ei investesc resursele pe cercetare si dezvoltare, cu scopul de a produce produse de securitate la un nivel ridicat de calitate. Putem adauga la portofoliul lor de tehnologii noi integrate, seria de Camere Speed Dome CCTV “SCP”. Aceasta camera CCTV este echipata cu un zoom optic de pana la 43x si, este combinat cu chipsetul Samsung A1 DSP, care permite camerei abilitatea de a capta imagini la o rezolutie 600 Linii TV. Chipset-ul A1 DSP este capabil sa utilizeze tehnologia progresiva care permite iesirea imaginilor cu o calitate mai mare, chiar si pentru obiectele in miscare. In afara de integrarea unui asemenea chipset, seria SCP este de asemenea echipata cu tehnologia “Intelligent Video Analytics”, ceea ce permite Camerelor Speed Dome CCTV, sa urmareasca obiectele.

Camerele WiseNetS furnizeaza detectie la miscare, care detecteaza orice schimbare in campurile de vedere predefinite si, detectie faciala care detecteaza pana la 32 de chipuri intr-o zone. “Intelligent Video Analytics” incorporat al chipset-ului WiseNet DSP include functii precum: Aparitie/Disparitie din zona de interes/Linie Virtuala/Detectie la intrare/iesire. Functia Aparitie/Disparitie poate detecta miscarea unui obiect dintr-o zona predefinita; Functiile cum ar fi: Linia Virtuala/Detectia la Intrare/Iesire detecteaza invadarea zonei sau liniei, din zonele predefinite. Intr-adevar, seria Samsung SCP este o combinatie de tehnologie noua, cu un dispozitiv existent.

 

Intelligent Video AnalyticsIntelligent Video AnalyticsIntelligent Video Analytics

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


1 + = 6