Tehnologia de ultima generatie. Rezolutii 960H pentru DVR si camere de supraveghere!

4
3856

 

Asa cum ne-am obisnuit cu cunoscutele rezolutii CIF si D1 pentru inregistrarea imaginilor preluate de la camerele de supraveghere si procesate de DVR, e timpul pentru o noua tehnologie ce aduce imbunatatiri rezolutiei.

Ce este rezolutia 960H?

960H este un nou standard pentru camerele de supraveghere si DVR uri, care ofera imagini de rezolutie inalta folosind senzori de imagine avansati. Camerele de supraveghere 960H redau o imagine care este de 960 pixeli pe orizontala si 480 pixeli pe vertical (960 x 480).

Care sunt beneficiile 960H?

 • Inregistrare la o rezolutie mai ridicata. Camerele video si DVR urile capabile a inregistra la aceasta rezolutie, furnizeaza imagini de rezolutie superioara care sunt cu 34% mai mari decat D1 si cu peste 500% mai mari decat CIF.

camere_supraveghere_960H

 • Calitate imbunatatita a imaginii. Inregistrand imagini mai mari, se ofera un grad de detaliu mai ridicat. Imaginile sunt mai clare iar obiectele apropiate sunt mai usor de distins.

imagine_camera_960H

 

 • Cat mai aproape de realitate: 960H creaza o imagine wide screen care nu necesita a fi extinsa pentru a se adapta TV urilor wide screen si monitoare.
 • Usor de imbunatatit: Sistemul 960H foloseste aceeasi metoda de cablare pe mufe BNC precum sistemele cu rezolutie mai scazuta. Daca detineti deja un sistem de supraveghere video, imbunatatirea la 960H va poate salva timp si bani comparat cu sistemele pe camera IP care necesita recablare.

Ce trebuie sa fac sa beneficiez de 960H?

Pentru a beneficia de avantajele inregistrarii la 960H, aveti nevoie de camera de supraveghere care sa produca imagini de 960H si un DVR capabil sa poate inregistra la rezolutia 960H.

Deja dispun de un sistem de supraveghere video. Va fi vechiul meu sistem compatibil?

Camerele de supraveghere si DVR sunt compatibile cu vechile sisteme. Totusi pentu a beneficia de imbunatatirea calitatii imaginilor, ambele, camerele si DVRul trebuie sa fie compatibile 960H. Camerele 960h vor reda o imagine imbunatatita pe un DVR standard dar vor avea performante si mai bune pe un sistem care sa suporte imaginile la dimensiunea maxima.

Toate cablurile si mufele sunt compatibile pe 960H. Pentru a efectua imbunatatirea, doar inlocuiti camerele si DVRul existente.

Care este diferenta intre tehnologia 960H si cele clasice?

960H foloseste aceeasi tehnologie si sistem de cablare precum sistemele de supraveghere clasice. 960H foloseste senzori de imagine superiori pentru a furniza imagini mai mari, mai detaliate si un DVR mai puternic pentru a inregistra aceste imagini.

 

4 COMENTARII

 1. Ma intereseaza 4 camere 960H cu DVR pentru exterior.
  Sau ce-mi recomandati pentru exterior pentru o strada acceptabil luminata.
  Care este pretul?
  multumesc
  Bogdan

 2. Buna ziua, va rugam sa contactati consultantii nostri la nr de telefon 0356453007 sau sa lasati un nr de telefon pentru a fi contactat. Multumim.

 3. Buna ziua.Am un DVR AKU h264 care merge si nu merge. doresc o oferta ptr.o camera 960 H la30 m si un DVR bun ptr exterior.Mentionez ca am instalatia trasa pentru 8 camere.

LĂSAȚI UN MESAJ


4 + 4 =