Supraveghere la puterea WiFi – Reolink Go PT

0
1048

Camera de supraveghere Reolink Go PT sosește într-o cutie de mici dimensiuni, fiind colorată în nuanțele companiei (albastru și alb). Experiența de unboxing este simplă, camera și accesoriile fiind suprapuse. În această cutie vom regăsi:

Camera are un design simplu, este construită din policarbonat, vine pe alb și se poate monta atât pe perete, cât și pe tavan prin intermediul suportului din pachet. Totodată, primim și o curea de prindere întrucât Reolink Go PT permite montarea pe un un arbore. Panoul solar este de dimensiuni mici și este prevăzut cu un cablu Micro USB la capăt. Acesta se poate prinde alături de cameră în exterior, având propriul său sistem de prindere. Mufa este prevăzută cu tub de cauciuc la capăt astfel încât apa să nu poată strica sistemul. Camera oferă rezistență la apă IP64, iar temperatura de funcționare pornește de la -10°C și poate ajunge până la +55°C. 

  • 100% wireless
  • GSM 4G
  • Pant & Tilt
  • Incarcare panou solar
  • Starlight Night Vision
  • Senzor PIR

Unghiul vizual în timpul filmării este de 105 grade, iar camera Reolink Go PT este dotatăcu un detector PIR inteligent. Astfel, camera va alerta utilizatorul în momentul în care aceasta detectează mișcare pe o distanță maximă de 10 m la un unghi de 90 de grade. La interiorul camerei regăsim un CPU  Reolink Argus Go. Acesta permite compresia video tip H.264 ce determină un consum minim de date mobile și stocare în timpul înregistrării video. Apropo, la interiorul camerei regăsim o baterie de 6500 mAh care asigură funcționarea sa chiar și fără a conecta încărcătorul wireless din pachet. Astfel, în cazul în care o folosim la interior, o putem alimenta de la priză. 

Camera de supraveghere Reolink Go PT este recomandată în special zonelor unde nu există internet și/sau energie electrică. Poate fi folosită cu succes în cazul în care aveți o casă de vacanță sau o cabană într-o zonă îndepărtată unde nu ajungeți prea des. Totodată, dacă plecați în concediu, indiferent dacă plouă sau ninge veți putea vedea pe smartphone imagini în timp real cu locuința sau curtea proprie. Aș zice totuși că are și un minus destul de mare – imposibilitatea conectării la o rețea WiFi standard, aceasta funcționând doar prin intermediul unei cartele nano-SIM.

Gasesti camera de supraveghere Reolink Go PT la Spy Shop, unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de sisteme de securitate din Romania.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 − 2 =