Reolink TrackMix WiFi PTZ 2k – o camera de supraveghere inteligenta

0
1310

Securitatea casei a devenit o parte extrem de competitiva a sectorului tehnologic in ultimii ani, de aceea se observa o schimbare semnificativa in modul in care oamenii isi protejeaza locuintele.

In acest articol vom prezenta camera de supraveghere Reolink TrackMix WiFi PTZ 2k, un dispozitiv inovator ce dispune de functii inteligente pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o monitorizare completa a obiectivului.  

Aceasta camera ofera imagini clare si detaliate, conectivitate WiFi si o serie de functii inteligente pentru a asigura o supraveghere eficienta.

Rezolutie si performanta

Camera Reolink TrackMix se remarca prin rezolutia sa inalta de 4MP (2560 x 1440 pixeli) la 15 cadre pe secunda, asigurand o calitate superioara a imaginilor captate.

Cu un unghi generos de vizualizare de 96°/38°  (H, 2.8 / 8 mm), aceasta camera asigura acoperirea unei suprafete extinse, ceea ce inseamna ca ofera o imagine detaliata si cuprinzatoare a zonei monitorizate.

Reolink TrackMix  WiFi PTZ 2k dispunde de doi senzori CMOS de 1/3″. Acestia filmeaza simultan si sunt capabili de urmarire datorita tehnologiei dual-tracking+. Camera reda inregistrarile de pe ambii senzori, in timp real, una langa cealalta.

Vizibilitate nocturna

Una dintre caracteristicile cheie ale camerei Reolink TrackMix WiFi PTZ 2k este abilitatea de a furniza imagini clare in conditii de lumina scazuta sau intuneric total. In timpul noptii, functia Night Vision iti permite sa vizualizezi imagini clare alb-negru sau color la distanta de pana la 15 metri.

Detectarea miscarii

Aceasta camera de supraveghere este echipata cu tehnologie avansata de detectare a miscarii, astfel utilizatorii sunt alertati in timp real in cazul in care observa miscari suspecte sau evenimente neobisnuite in raza sa de actiune.

Comunicare bidirectionala

Pentru a permite o interactiune completa, camera dispune de un microfon si un difuzor, permitand interactiunea bidirectionala intre utilizator si persoana din campul vizual al acesteia chiar si de distanta.

Rezistenta la factorii externi

Temperatura de functionare a camerei porneste de la -10°C si poate sa ajunga pana la +55°C. In plus, camera este construita pentru a rezista la factori externi precum ploaia si praful. Cu toate acestea, se recomanda instalarea in zone protejate de contactul direct cu apa sau sub un acoperis.

Control si monitorizare de la distanta

Gratie aplicatiei mobile Reolink, controlul si monitorizarea camerei devin o sarcina simpla, convenabila si eficienta. Prin intermediul acesteia poti administra intreg sistemul in timp real de pe smartphone-ul tau, indiferent unde te afli. Aplicatia este disponibila pe Android si iOS (Google Play și App Store).

Stocare

Poti salva inregistrarile local pe un card microSD (pana la 128 GB). Mai mult decat atat, daca esti ingrijorat ca poti pierde inregistrarile de pe cardul de memorie, poti opta pentru a le salva in cloud-ul Reolink.

Alimentare

Reolink TrackMix are incorporat un acumulator nedetasabil de 10400 mAh. Datorita inregistrarii declansate prin detectia miscarii, autonomia bateriei este una ridicata (aceasta optiune poate fi modificata din aplicatia Reolink). Daca doresti sa extinzi autonomia camerei, poti utiliza panoul solar USB C opțional de la Reolink pentru incarcare. Astfel, nu va mai fi nevoie sa il incarci manual (panoul solar se achizitoneaza separat).

Concluzie

Asadar, camera de supraveghere Reolink TrackMix este alegerea perfecta pentru securitatea casei tale. Avand caracteristici remarcabile, de la rezolutia inalta, detectarea miscarii, comunicarea bidirectionala si pana la functia de dual-tracking+, aceasta camera reprezinta un partener de incredere atunci cand vrei sa te bucuri de siguranta si confort.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


6 + 4 =