Prima solutie de protectie a datelor cu caracter personal conforma cu GDPR

0
1439

KiwiVision a introdus primul modul software de prelucarea a fluxurilor video live si inregistrate in conformitate cu regulamentul european General Data Protection Regulation (GDPR) de prelucrare a datelor cu caracter personal. KiwiVision Privacy Protector reprezinta singurul produs din sfera monitorizarii video ceritificat si cu European Privacy Seal.

Acest modul practic pastreaza actiunile tuturor indivizilor care patrund in campul vizual al unei camere de supraveghere video, iar datele cu caracter personal sunt pixelizate. Este compatibil cu platforme unificate ca Genetec Security Center, Milestone XProtect si Cisco VSOM.

Zone semi-publice, mall-uri, scoli, universitati, companii pot fi prevazute cu o astfel de solutie. Tipul ideal de pixelizare poate fi ales in aproape orice tip de situatie. Doar la cateva clickuri distanta, operatorii pot definii dimensiunea blocului de pixelizare in functie de dimensiunea persoanelor din cadru. Aditional, exista cateva metode de obscurizare a blocurilor de la o pixelizare media pana la mascare totala. Asadar persoanele devin de nerecunoscut in orice tip de scena.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 3 = 5