Noile XVR-uri H.265 de la Dahua

0
685

Dahua Technology pune la dispozitia clientilor inregistratoare video XVR care imbratiseaza standardul de compresie H.265/H.265+. Odata cu imbunatatirea formatului de compresie de la H.264 la H.265 apoi la H.265+, noile XVR-uri sunt capabile de retentia inregistrarilor intr-o maniera mai eficienta, compatibilitate extinsa si inteligenta, solutionand astfel cererea de stocare ridicata intalnita in cadrul sistemelor IP de rezolutii ridicate, ca 4K si bineinteles noi oportunitati in randul clientilor si partenerilor tehnologici.

Parametru tehnic important si des intalnit in industria de specialitate, H.265 devine astfel cel mai eficient format de codare asigurand o compresie mai buna, fara sacrificarea calitatii imaginilor video. Dahua Technology si-a pus amprenta asupra acestui standard si a dezvoltat o varianta proprietara,H.265+, tehnologie asemanatoare cu H.265+ dezvoltata de Hikvision. Cei doi adversari tehnologici defileaza cot la cot in aceasta industrie lasand in fiecare semestru noi solutii de monitorizare video si nu numai. Revenind la H.265+ marca Dahua, echipamentele prevazute cu acest standard necesita cu pana la 90% mai putina stocare pentru pastrarea inregistrarilor. Cu alte cuvinte inregistrarile UHD provenind de la mai multe camere pastrate pe 10TB stocare, pot fi pastrate pe un singur HDD de 1TB, reducand semnificativ costurile implicate de HDD-uri. Fluxurile HDCVI H.265+, datorita acestui avantaj de reducere a capacitatii necesare de stocare si-a primit numele de “Green Stream”, fluxul verde.

In ceea ce priveste compatibilitatea, inregistratoarele XVR pot decoda fluxuri video H.265, H.264+ sau H.264 fara costuri sau configurari suplimentare. De asemenea acestea sunt compatibile cu platforme de monitorizare de la producatori terti si suporta toate tipurile de codari HDCVI H.265.

Noua solutie de compresie reprezinta de asemenea noi oportunitati pentru integratori si distribuitori. Este suficient ca DVR-urile vechi sa fie inlocuite cu noile XVR-uri H.265. Datorita noilor procesoare video cu care acestea sunt prevazute, XVR-urile suporta 4 canale cu functii de analiza video si un numar maxim de N+N canale in combinatie cu camere IP. Fiecare canal poate inregistra fluxuri video de rezolutie maxima 8MP.

Beneficiarii noilor sisteme Dahua se vor bucura de usurinta navigarii si operarii meniului, care a ajuns la varianta 4.0. Acestea sunt compatibile cu produsele HDCVI-IoT pentru integrarea detectorilor de fum, temperatura si umiditate.

Fie ca sunteti detinatorul unui sistem vechi si doriti sa il upgradati sau doar in cautarea unei solutii potrivite, noile XVR-uri Dahua H.265 poate reprezenta solutia eficienta din punctul de vedere al costurilor, compatibilitatii, calitate ridicata a inregistrarilor, a semnalelor audios si o inteligenta sporita.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


3 − 2 =